Lenovo IdeaPad Slim 3 82XQ0051HV Silver NOS laptop

Lenovo IdeaPad Slim 3 82XQ0051HV Silver NOS laptop

159 900 Ft 189 900 Ft-16%
laptop.hu
Műszaki cikkek
9
Irány az akció

Eddigi legjobb árán.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#9
Zso
válasza erre:
9 hónapja
Újraosztom, köszi, hogy szóltál!
9 hónapja
Nem mai megosztás ez itt, de épp laptopot keresek és ez most 135 ezer a linken. Nem követem annyira az árak alakulását, lehet nem éri meg így sem már.
egy éve

Én is köszi! És hát egyetértek, szerintem sem laptopra valók ezek. Nálam mindig egy rituálé: kis popcorn hozzá, sötétített szoba stb. Szeretem megadni a módját. Néha meglepődöm, milyen sokakat nem érdekel ez, nem csak, hogy milyen eszközön, hanem hogy simán 720p-ben vagy 480p-ben nézik őket. De ők tudják, tényleg mindenkinek más a prioritás. :D

👍 1
#6
Zso
válasza erre:
egy éve

Ahh, köszönöm a részletes választ! Látszik, hogy mennyi különböző use-case van - én sorozatnézésre csak TV-t használom, el sem tudom képzelni máshogy. Így legalább körbejártuk, aztán aki látja és olvassa az el tudja majd dönteni, hogy mi mennyire fontos számára. Még egyszer köszi!

Utoljára módosítva: egy éve
🙏 1
válasza erre:
egy éve

Nálam is desktop setup van, amit elsősorban képszerkesztésre használok, plusz néha egy kis játékra mellette. Emiatt pont a szín is nagyon fontos aspektus számomra. A régi TN paneles monitor óta volt már egy Samsung Quantum Dot VA panel, most pedig egy ideje egy LG IPS a fő monitor, mellette a VA Samsunggal. Még a kettő között is hatalmas szín-beli különbség van az IPS javára (a VA is szép önmagában, de az IPS mellett elég túlszaturált és kissé lilás/rózsaszínes beütése van)(az IPS-nek meg durva backlight bleedje van, semmi nem lehet tökéletes). De mindkettő köröket ver a TN-re.

Emiatt én különösen érzékeny vagyok a színekre, de azért nem említettem, mert egy átlag felhasználónak talán kevésbé kardinális kérdés, ellentétben a betekintési szögekkel. Több ismerősöm laptopon néz közösen filmeket, sorozatokat is, ott aztán különösen kellemes lehet a megfelelő betekintési szöget megtalálni. :D

Saját laptopom ugyan nincsen, de a családban ha köré gyűlünk (pl. online rendelés/ügyintézés miatt), mindig mindenki más-más irányba billentgeti, hogy épp ne legyen feketés szürke a kép. Amióta az egyik laptopunk IPS paneles, azzal soha nincs ilyen gond. Tulajdonképpen jól mondod, tényleg csak ez a két fő aspektus van, de az utóbbi szerintem bőven elég, hogy eltántorítsa azt, aki gyakran másokkal megosztva nézi a laptopját.

Ügyeletes családi tech felelősként most egy ideje a másik őskövület laptopnak keresek utódot, az már vagy 15+ éves, az akksija kb. 5 éve csak hálózatra dugva működik és az ember fellélegez, ha néhány perc után sikeresen bebootol a rendszer és beindulnak a szélturbinák. Én már rég lecseréltem volna, de a tulajdonosa csak mostanra elégelte meg. :D

Utoljára módosítva: egy éve
🙏 1
#4
Zso
válasza erre:
egy éve

Biztos a színek sem pont olyanok, de sejtettem, hogy a betekintési szög lesz az egy negatívum amit említesz. Pont laptopnál fura nekem mint probléma - mondom ezt úgy, hogy nem vagyok szakértő. Az tipikusan az az eszköz, amit kinyitok, beállítok úgy, hogy lássam, aztán használom. Sőt, ha melóra van, nem is baj, ha csúnyábban lát mindent aki mellettem van :D.

Mindenféle bajuszcibálgatás nélkül kérdezem, hogy szűk látókörű vagyok ebben a dologban (húúú, milyen szépen kanyarodtam vissza betekintési szöghöz! :)) - van más aspektus is, amit nem látok? Lehet az introvertáltságom az ami az értetlenkedést okozza, de nekem TV esetében fontos nagyon ez a tulajdonság, még monitornál sem nagyon életszerű számomra, hogy az esetek 1-2% -nál többet néznénk többen a desktop monitorom (igaz én nagyon sokat dolgozom vele). Kíváncsi vagyok más véleményére is persze, szeretek kibújni a szűk világomból és más szemével is látni a körülöttem lévő világot.

👍 1
válasza erre:
egy éve

Melóra végülis elmegy. De szerintem pont egy laptopnál zavaró igazán, hogy rosszak a betekintési szögei.

Az utóbbi években örömmel láttam, hogy egyre több az IPS paneles laptop (a megfizethető árszinten is), de úgy tűnik ebben az árkategóriában még oda kell figyelni, hogy éppen mit kap az ember. Teljes áron 190-200 ezres Lenovokban láttam már IPS-t is, bár azok inkább csak fekete műanyag házas modellek. El tudom képzelni, hogy valakinek fontosabb az elegánsabb külső. :)

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

De ezzel amúgy se fogsz játszani. Melóhoz is gáz?

👍 1
egy éve

TN panel 😔

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!