Lenovo Yoga Tab11 YT-J706F, 11", 2K IPS, MediaTek Helio G90T, QC, 8GB RAM, 256GB, UFS, Android11, szürke (ZA8W0029BG)

Lenovo Yoga Tab11 YT-J706F, 11", 2K IPS, MediaTek Helio G90T, QC, 8GB RAM, 256GB, UFS, Android11, szürke (ZA8W0029BG)

119 990 Ft 167 990 Ft-29%
eMAG
Műszaki cikkek
0
Irány az akció

Ugyanennyi a MediaMarktban is, máshol pedig majdnem min. 50 ezer Ft-al drágább.

A világ a filmes kamerák szűrőin keresztül

Csak önre vár a saját privát vetítése a lenyűgöző, Dolby Vision™ technológiájú 2K kijelzőn, akár otthon, akár úton van. A TÜV által tanúsított szemvédelemnek köszönhetően aggodalom nélkül vághat bele a maratonszerű sorozatnézésbe.

Hang, ami körülölel

A szuperlatív négy hangszórós JBL rendszeren a Dolby Atmos® technológia segítségével minden zajt és hangot úgy érzékelhet, mintha élőben hallaná színházban vagy a stadionban. Hallgasson erősített basszusokkal, élvezze a továbbfejlesztett hanghűséget, és kezdeményezzen kristálytiszta hanghívásokat – mindezt a Lenovo Premium Audio kialakításnak és hangolásnak köszönhetően.

Az összes kedvenc szórakozása egy helyen

Húzza el jobb oldalról a kezdőképernyőt, ha fel szeretné fedezni az Entertainment Space új tartalmait. Az előfizetett szolgáltatásokkal történt bejelentkezés után személyre szabott hozzáférést kap az összes kedvenc szórakoztató tartalmához: a filmektől és tévéműsoroktól kezdve a játékokon át a könyvekig. Mindezt egy helyen találja, tehát nem kell váltogatni az egyes appok között.

Játék és streamelés teljes gázzal

A gamerek igényeire optimalizált engine teljes potenciállal teszi lehetővé a játékot, streamelést vagy felvételkészítést. Videózzon 15 órán át, majd töltse majd töltse fel a készüléket pillanatok alatt a 20 W-os gyorstöltéssel.

Lássa más szögből a dolgokat

Döntse a képernyőt bárhogyan, ahogy szeretné, vagy tartsa a helyén a beépített rozsdamentes acél kitámasztó segítségével. Élvezze a szabadon álló és dönthető állást, vagy akassza a falra, miközben a hálószobában vagy a konyhában készülődik.

Létezik tökéletes videohívás

Igenis elérhető a hibátlan videohívás. Élvezze a prémium minőségű videót 99°-os nagy látószögű nézetekkel, valamint elcsendesített háttérzajjal.

A tollból árad az alkotókedv

Az opcionális Lenovo Precision Pen 2 digitális tollal lejegyzetelheti, lerajzolhatja vagy skiccelheti, ami csak eszébe jut. A továbbfejlesztett nyomásérzékenységnek és a dőlésérzékelésnek köszönhetően úgy satírozhat, mintha ceruzát használna.

Biztonságos hely gyermekeknek a felfedezéshez, a tanuláshoz és a fejlődéshez

A Google Kids Space úgy a kialakításának köszönhetően táplálja a gyerekek kíváncsiságát és kreativitását, arra ösztönözve őket, hogy átgondoltan összeállított alkalmazások, könyvek és videók segítségével fedezzék fel mindazt, ami érdekli őket. A Google Kids Space gyerekeknek készült, és a gyermek Google-fiókjával működik, amelyet a Family Link segítségével kezelhet.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!