Little Live Pets - Totó, a teki

Little Live Pets - Totó, a teki

9 990 Ft 12 590 Ft-21%
Auchan
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Kakilós teknős. Együtt kakilhat a flamingóval, zseniális. Gyűjtsd össze mind!

Termék/promóció leírása

A legviccesebb és legmenőbb teknős! Etesd meg kedvenc varázslatos ételeivel, majd nézd, ahogy a nyaka inog, miközben lenyeli. Totó, a teki eszik és pottyant. Az interaktív teknőst Aqua-homokkal etethetik a gyerekek egy speciális etető segítségével. Ha jóllakott, boldogan dalolászik, és ekkor gyorsan a wc-re kell helyezni, hiszen Totó készen áll a pottyantásra! Amikor a teki megkönnyebbült, szívesen beszél is gazdájához, hiszen megismétel minden mondatot, a felvevő gomb lenyomásának segítségével. A játék tartalmaz egy Totó tekit, egy wc-t, újrahasználható ételt és egy etetőkanalat.

Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!