Livarno Home LED-es szúnyogirtó

Livarno Home LED-es szúnyogirtó

Csak üzletben elérhető
1 999 Ft
Lidl
Háztartás
5
Irány az akció

Nem tudom, hogy van -e hozzá köze, de nálunk jóval kevesebb szúnyog van mióta ilyeneket használunk. Egész jó ár.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

Köszönöm az információkat, hasznos volt, éjszaka fogott egy apró lepkét, megtartom ezt is. Ma vettem a nagyobb verzióból is, remélem az éjszakai 2-3 szúnyogot összefogják, nagyon zavaróak tudnak lenni, pedig a lakásban vannak bio szúnyoghálós pókok is.

👍 2
#4
Zso
válasza erre:
egy éve

Ohh, tényleg! :D Elrobog mellettem a világ.

válasza erre:
egy éve

Ezt a hozzászólást a vármegyék kikérik maguknak! : D

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Ó, nálunk pedig egy csomó pusztult bele, nem is hittem a szememnek, amikor először megláttam, mert a szobánkban volt, nem kint a kertben így ahhoz, hogy bejussanak egy szúnyoghálón (vagy az ajtón, egy óvatlan pillanatban) kell átverekedniük magukat, ami még komolyabb probléma kellene, hogy legyen. No nem 100%, mert így is találkozunk egy-kettővel, de azért nem rossz.

Az mondjuk lehet, hogy a Csongrád megyei (párdon, Csongrád-Csanád! megyei) szúnyogok jelentősen butábbak az ország más területein élőkkel :). Angol tudósokat rá lehetne ugrasztani a témára. :)

Szerk: amúgy először én is nagyon szkeptikus voltam, de feleségem vásárolta a cuccot, nem én, úgyhogy ezért volt képes mégis a lakásunkba bejutni. Lehet még bonyolultabb dolga volt mint a szúnyogoknak - most hogy így végiggondolom :D.

Utoljára módosítva: egy éve
egy éve

A megosztást köszönöm, de szerintem nem működhet a termék, nagyon sűrű a rács, a szúnyog nem tud átrepülni rajta. Nálam semmit sem fogott, holnap visszaviszem.

Nagyobb méretűeket is árulnak (fekvő és álló) 4.999 Ft, kipróbálom hátha az tényleg működik.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!