Logitech 2.1 Z623 hangszórók

Logitech 2.1 Z623 hangszórók

37 690 Ft 52 260 Ft-28%
eMAG
Műszaki cikkek
8
Irány az akció
Rég volt ilyen jó áron.
Termék/promóció leírása
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

3 hónapja
Ebben se lesz sok mely also tartomanyba igazan nem megy le.... Nalam egy sound art l2 van monitornak egy arcam erositovel, az lekapja a fejed. 🤣 Z906-nak mar komolyabb ladaja van..kar hogy ezt az iranyt nem frissitik. 
👍 1
válasza erre:
3 hónapja
így van. Viszont vannak olyanok akinek elég ha sok a mély :D Én sem tartozom ezek közé, sőt. elég drága rendszerem van itthon. De az tény hogy akinek az a hangzás amit nyújt megfelel, ennyiért jó :) 
#6
LCS.
válasza erre:
3 hónapja
Pl. PreSonus Eris 3.5, meg hasonlók?

👍 1
3 hónapja
Én mindenkinek azt ajánlom, hogy kerülje el a mélynyomós konfigurációkat. A tiszta és térhatású hangzáshoz az a megfelelő hogy ugyanannyi helyről (jelen esetben szetereo = 2) érkezik a a mély, a közép és a magas is. Vagyis asztali setuphoz jó minőségű 2.0-ás hangszóró, és nem kell ennél többet költeni, hogy lepipálja ezt a 2.1-et.
Ha több mély kell akkor - leegyszerűsítve - nagyobb méretű 2.0-ás hangfal szettel lehet megoldani.
👍 2
#4
LCS.
válasza erre:
3 hónapja
Komolyabb hangerő, több pénz, jobb hangminőség, így értettem, nem kötekedésnek szántam.

3 hónapja
Nyilván. Én nem is mondtam hogy ennyiért nem jó, csak leírtam mire készülhet mindenki aki ilyet vesz. 
(mondjuk én a hangminőséget nem a hangerőben mérném, de kinek hogy :D) 
Egyébként aki nem vágná, erről beszélek:
Logitech Z623 power button issue
Utoljára módosítva: 3 hónapja
🙏 1
#2
LCS.
3 hónapja
Nekem Z333 van. Annak a potmétere is ezt csinálja, pedig teljesen más fajta. Ezt sajnos nem sikerült kinőni. De ezektől eltekintve ennyi pénzért teljesen jó a Z623. Ha komolyabb hangerő kell akkor az több pénz lesz.
3 hónapja
Az a baj a mai napig szar rajt a poti és a bekapcsoló gomb. 1-2 év után mindkettő iszonyatmód elkezd recsegni, amit ideig óráig lehet javítani kontakt spray-vel, de aztán egy idő után a bekapcsoló teljesen lehal. Így járt anno sok éve az enyém is, és sajna ez a probléma a mai napig fent áll.
Egyébként maga a hangminőség ha valaki szereti az öblös mélyeket, annak tetszeni fog. Ha jól tudom (ez nem biztos) az újabb generáció front hangszóróiba került magas sugárzó is. A régebbi még iszonyatosan tompa volt.
Utoljára módosítva: 3 hónapja
🙏 2
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!