Logitech MX Keys S Combo vezeték nélküli billentyűzet (US) + Master 3S, kéztámasz

Logitech MX Keys S Combo vezeték nélküli billentyűzet (US) + Master 3S, kéztámasz

44 890 Ft 84 990 Ft-47%
eMAG
Műszaki cikkek
3
Irány az akció

Bill, egér, kéztámasz kombó. 66 ezer Ft alatt még nem volt, igaz nem rég árulják így kombóban. A bill külön ennyi magában. Az egér még 36k rá, szóval nem rossz ár. Így is drága, de ez már high-end kategória szerintem a nem feltétlen gamer világban.

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

Szerintem az a kár, hogy ennyiért nem mechanikus. Ezeket a felárazott membrános billentyűzeteket nem igazán tudom hova tenni. Hiába az elegáns külső, ha közben a technológia, a várható élettartam (és javíthatóság) és a gépelési élmény megegyezik bármelyik 2000 Ft-os Tescos billentyűzetével.

Az egér viszont remek, nálam is itt van egy 16 ezres példány. :) Minőségi, ergonomikus, szuper extra funkciók és az akksi brutálisan sokáig bírja.

👍 2
#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Oh, az lemaradt a címből, gyorsan kitettem. Igen, ez engem is el szokott tántorítani, de azért most az ára hamarabb megtette :D. Na jó, meg itt van a 16 ezer Ft -os Master 3S előttem :| .

egy éve

de kár, hogy nem magyar billes, azonnal meg is vettem volna.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!