Mabadi Evőeszköz készlet 16 részes, fehér, kék felhős nyéllel

Mabadi Evőeszköz készlet 16 részes, fehér, kék felhős nyéllel

790 Ft
eMAG
Háztartás
8
Irány az akció

Jó deal….

16 részes rozsdamentes evőeszköz készlet fehér, kék mintás műanyag nyéllel.A készlet 4db evővillát, 4db evőkanalat, 4db evőkést, 4db teáskanalat tartalmaz.

Ez az akció a Készlet kisöprés része
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
2 éve

Nem tudom, életemben nem voltam még az ikeában 🤷😆

Egy-egy alkalomra jó lehet, de a napi használatot nálam nem bírták. Szeptemberben vettem a készletet.

#7
Zso
válasza erre:
2 éve

Ahh, értelek, de mégis így kerek a sztori, max. pozitív csalódás lesz majd a vége, ha más rendelni fog. Régen én is mindenből a legolcsóbbat vettem, funkcionalitás a lényeg aztán kész. Mostanában inkább spórolok, várok és minőségibb cuccot vásárlok. Nem high-end, de lehetőleg középszint legyen. Ahhoz, hogy be lehessen lőni, hogy ez hova tartozik:

a, meg kell venned
b, az itteni hozzászólásokból kell tájékozódni

b, számomra jobb opció, ezért jó, hogy mindketten állást foglaltatok, köszi! ;)

#6
Zso
2 éve

Leszedtem a szavazatom, mert hülye szituba kerültem, így hogy van egy pozitív és negatív vélemény is. Nem szavazok senki helyett sem ;). Aki szeretne az tegye meg, hogy segítse a többieket, köszi! :) (Gabesz ugye nem tud, mert ő osztotta az akciót.)

2 éve

igen, kb egy sajtburesz ára, sztem enni lehet velük, és még mosogatógépben is mossuk, birja... ikeas biztos jobb 10x annyiert.

válasza erre:
2 éve

Szerencséd volt, nyilván ezért a pénzért sokat nem kell várni, de azért ez akkor is a silány kategória.

2 éve

Hat nekunk a kek van ebböl a sorozatból.

Semmi baja.

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Oh, sajnálom, de köszi, hogy szóltál! Hiszek neked, dobok rá egy negatívot én is, hogy látszódjon a kártyán is, hogy nem ajánlott.

Ezzel a Mabadi márkával kapcsolatban van egy fura ellenérzésem, lehet nem is alaptalan ... de az is lehet, hogy csak nagy a minőségi szórás a termékeik között. Báááár ezzel úgy vagyok, hogy ha egy igénytelen dologhoz adja valaki/valami a nevét, akkor a többibe sem érdemes nagyon bízni. Szerencsére a 30 napos elállás adott, így jó ár mellett megérhet egy próbát az amiről még nincsenek rossz tapasztalataink.

2 éve

Ezt ne vegyétek meg, nagyon ócska sajnos. Kimertem a rizst és ketté tört a kanál.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!