Mancs Őrjárat Életnagyságú Főhadiszállás torony

Mancs Őrjárat Életnagyságú Főhadiszállás torony

19 990 Ft 65 990 Ft-70%
eMAG
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Non-sense ár helyett a már megfizethető kategóriába. Milyen komoly áresés már? De tegye fel a kezét, aki teljes áron megvenné. Senki, ugye? ...

Bemutatjuk a vadonatúj Mancs Őrjárat a Film Hatalmas Városi Tornyot!

Ez a csaknem egy méter magas játékkészlet - az eddigi legmagasabb Mancs Őrjárat torony - életre kelti a kutyik kalandvárosi főhadiszállását, ahogy azt a Filmben láthattuk. Tele van csodálatos, felfedezésre váró funkciókkal, beleértve egy átalakuló, világító mentőrámpát, parancsnoki központot, járműliftet, kutyus liftet, fényeket és hangokat, és még sok minden mást!

 A csomagban található Chase cirkálója, egy felcsatolható hátizsák és mind a hat Mancs Őrjárat-figura, így a dobozból kivéve rögtön belevághatsz a mókába. Rakd be Chase-t a járművébe, és a torony garázsaiban kapj egy gyors tuningot a küldetések előtt, majd csíptesd Chase-t a kutyaliftre, és küldd fel a parancsnoki központba! Nyomd meg a gombot, hogy hallhasd a hanghatásokat és aktiválhasd a torony fényeit! Forgasd el a holografikus várostérképet a további fényekért, és használd a kutya választót, hogy kiválaszd a kutyusodat a küldetéshez. 

Chase már indul is! Küldd le a figurádat a csúszdán a felszerelési területre, és csatold fel Chase hátizsákját! Húzd fel a járműliftet a torony tetejére, és készülj fel a mentőakcióra! Húzd a fogantyút egészen lefelé, hogy átalakíthasd a Hatalmas Városi Tornyot. Az elülső panel kinyílik, és a mentőrámpa lecsukódik! Helyezd a járművedet a tetejére, és indítsd el az akciót – a rámpán lévő csíkok világítanak, ahogy a jármű végiggurul rajtuk, akárcsak a filmben! 

A mentés még sosem volt ilyen izgalmas, mint a Hatalmas Városi Toronnyal! Nyomd meg a hátizsákon lévő gombot a lövedékek kilövéséhez (három darabot tartalmaz), és legyél te a nap hőse! Használod a képzeleted, és teremtsd meg saját mentőkalandjaidat ezzel a gyerekjátékkal; a toronyban mindenhol van hely, hogy az összes kutya figurával játszhass. Ha még többféleképpen szeretnél játszani, a Hatalmas Városi Toronnyal, az kompatibilis a Deluxe járművekkel (mindegyik külön megvásárolható). 

A fiúknak és lányoknak készült Mancs Őrjárat A Film játékok a legjobb ajándékok minden gyereknek és Mancs Őrjárat-rajongóknak 3 éves kortól. Az összeszereléshez felnőtt segítségét és 5 darab AAA elemet igényel (nem tartozék). Éld át a Mancs Őrjárat Film akcióját és izgalmát a Hatalmas Városi Toronnyal!

Ez az akció a Mancs őrjárat akciók része
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!