Kóstolja meg a prémium minőséget. A tipikus nagy, vékony héjú magok édes ízükkel és lágyságukkal tűnnek ki, így még azok is élvezni fogják, akik túl keménynek találják a többi diót. Ha mandulával gazdagítja étrendjét, akkor nagy mennyiségű telítetlen zsírsavakkal, fehérjével és rostokkal látja el szervezetét. A hámozatlan mandula azonban nem az egyetlen lehetőség! Javasoljuk, hogy alaposan nézze át a sózott, édes vagy esetleg pörkölt mandula kínálatunkat. Desszertek vagy karácsonyi sütemények megszórására olyanok, mint a hámozott vagy apróra vágott mandula. Aki szívesen kipróbálná a hagyományos változatot, az semmiképp ne hagyja ki a natúr mandulát. Érdemes kipróbálni a mandula krémeket vagy a mandulalisztet is, ami a macaron sütés elengedhetetlen kelléke.
Miért szeretné a GRIZLY natúr mandulát:✅ édes íz és lágyság jellemzi őket
✅ egészséges zsírokat, fehérjéket és rostot tartalmaznak
✅ a kiegyensúlyozott étrend értékes összetevői
Egyértelműen egy egészséges nassolnivaló elkészítéséhez! Keverjük össze szárított vagy fagyasztva szárított gyümölccsel, csokoládéval és már kész is. A mandula a granola ideális alapanyaga is, a házi kókuszos granola egyik ilyen receptje itt található. Ha szereti a zabkását reggelire, ne felejtse el megszórni mandulával vagy mandulaszeletekkel. Azok, akik a klasszikus tej alternatíváját keresik, használhatják a mandulát házi mandulatej készítéséhez. Cikkünkben több okot is összeírtunk, miért jó, ha a mandulát is beiktatjuk az étrendünkbe.
GRIZLY TIPP ⬇️Ön jobban szereti a hámozott mandulát? Akkor van egy tippünk a mandula hámozásához. Gyorsabb megoldás, ha forró vizet öntünk a hámozott mandulára, és a héját egyszerűen eltávolítjuk, miután kihűlt. A második, időigényesebb megoldás, ha a mandulát vízbe áztatjuk, és egy éjszakán át hagyjuk ázni. Reggel könnyedén meghámozhatja a mandulát, és még jobban emészthető lesz. Cikkünkben további trükköket és tippeket találhat a mandula hámozásának legjobb módjáról.
Hozzászólások