Manfrotto XPRO videó monopod alu 5 szekciós, fluidtech talp (MVMXPROA5) - StúdióEszközök

Manfrotto XPRO videó monopod alu 5 szekciós, fluidtech talp (MVMXPROA5) - StúdióEszközök

54 990 Ft
studioeszkozok.hu
Műszaki cikkek
0
Irány az akció

Ennél olcsóbb nem lesz.

XPRO-Monopod

Kompakt video monopod az utazóknak

FLUIDTECH alap a sima mozgásért minden irányban

A gyors bekapcsolózár megbízhatóan rögzíti és szupergyors beállítást biztosít

Új tervezésű gumi lábmelegítő a gyors és biztonságos mozgásért

Sokoldalú 3/8" és 1/4" csavarok videofejekhez és kamerákhoz

Az új XPRO Monopod Aluminium 5-részes egy új, professzionális, fluid video-monopod, amelyet a videósok igényeinek kielégítésére terveztek, akiknek rendkívül hordozható, nagy teljesítményű megoldásra van szükségük, amelyet utazásuk során könnyen magukkal vihetnek. Az MVMXPROA5 ez a legkompaktabb Manfrotto alumínium monopod az új termékcsaládban, amely a teljes folyadékbázist (MVMXPROBASE) szereli fel a legújabb FLUIDTECH technológiával. A Manfrotto FLUIDTECH videobázisa lehetővé teszi a tökéletes sima felvételkészítést pásztázva, döntve és elforgatva, a látószögek szélesebb skálája érdekében. A három visszahúzható láb rendkívül hordozhatóvá teszi összecsukott állapotban, és lehetővé teszi, hogy a monopodot bárhová könnyen vigye.

Magas hordozhatósága ellenére az MVMXPROA5 kategóriájában a legjobb műszaki képességekkel rendelkezik, amelyeket olyan professzionális felhasználók számára fejlesztettek ki, akik lenyűgöző videófelvételeket szeretnének készíteni . Az új D-alakú alumíniumcsövek nagymértékben javítják az elfordulás elleni ellenállást az egész monopodban, követve a videós gyors forgási mozgását . A Quick Power Lock (QPL) funkcióval kombinálva, amely erősen rögzíti a kart a monopod cső lapos oldalán, ez kiküszöböli a nem kívánt rángatózó mozgásokat.

A kivételes tapadást biztosító, újonnan tervezett lábmelegítőnek és a kettős, 1/4" - 3/8" kamerarögzítő csavarnak köszönhetően a monopodok új generációja kényelmesebb, gyorsabb és sokoldalúbb a terepen.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!