Mega Kiárusítás

Mega Kiárusítás

Alza
Háztartás
4
Irány az akció
Megint 2 héten keresztül kiárusítás, érdemes lesz figyelni az ajánlatokat. Így most indulásnál nem annyira acélos, de ne aggódjunk, lesz ez még jobb egész biztosan.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
19 napja
Bocs, csak appban van jelenleg. Épp azon nyitottam meg, az esetek 99%-ban desktopon nézem, szóval különleges alkalmak egyike volt ez. Onnan viszont sajnos nem tudok kiszedni ilyen linket, és ami fura, hogy ha külön felparaméterezem a linket, ahogy kellene (mert pl. a régi árnyesés promónál lehet kedvezmény szerint rendezni és csak a ? utáni részt kellene átvinni), akkor is csak vélemények szerint rendez. Pff... legalább appban megy. Az is valami.
19 napja
Nálam nincs, se mobilon, se asztali gépen... Be tudnád linkelni nekem?
#2
Zso
válasza erre:
19 napja
Nálam van a linkelt oldalon kedvezmény szerinti rendezés, de valóban el szokott tűnni néha, aztán egyszercsak visszajön...
19 napja
Nem lehet már akció mértékének százaléka szerint rendezni? :(
Utoljára módosítva: 19 napja
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!