Mercusys Halo H30G Wi-Fi Mesh rendszer (3-as csomag)

Mercusys Halo H30G Wi-Fi Mesh rendszer (3-as csomag)

20 990 Ft 33 350 Ft-37%
eMAG
Műszaki cikkek
0
Irány az akció

Fogalmam sincs milyen minőség.

Mercusys Halo H30G Wi-Fi Mesh rendszer (3-as csomag), AC1300, Dual-Band, Gigabit, MU-MIMO, zökkenőmentes roaming, szülői felügyelet, otthoni lefedettség

Kétsávos Gigabit AC1300 Wi-Fi Mesh rendszer az egész ház lefedettségével

 Egységes hálózat - A Mesh technológiával a Halo egységek egyetlen hálózatot alkotnak egyetlen Wi-Fi névvel és jelszóval.

Zökkenőmentes barangolás - Ahogy Ön mozog a házban, a Wi-Fi jel automatikusan átkerül egyik Halo egységről a másikra, így gyors és stabil kapcsolatot biztosít minden csatlakoztatott eszközön.

Egész ház lefedettség - Akár 320 m²-es területet is lefed, kiküszöbölve a Wi-Fi hotspotokat otthonában.  

Kétsávos 1,3 Gbps Wi-Fi - A Halo H30G gyors és stabil kapcsolatot kínál akár 100 eszköz számára, akár 1300 Mbps sebességgel, és a legtöbb internetszolgáltatói kapcsolaton keresztül is működik, beleértve a modemkapcsolatokat is.

Egyszerű kezelés közvetlenül a Mercusys alkalmazásból - Használja a Mercusys alkalmazást a Mercusys Wi-Fi Mesh hálózat beállításához, konfigurálásához és kezeléséhez.

Teljes Gigabit portok - Halo egységenként két Gigabit portot kap, ami stabil, vezetékes kapcsolatot biztosít.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!