Min. 5 könyv vásárlása esetén 50% kedvezmény

Min. 5 könyv vásárlása esetén 50% kedvezmény

moobius.hu
Kultúra és szabadidő
0
Irány az akció

Minél több könyvet vásárolok a megjelöltek közül annál nagyobb kedvezményt kaptok. 2 könyv 30%, 3 könyv 35%, 4 könyv 40%, min. 5 könyv pedig 50% kedvezményt hoz.

Válogass több ezer megjelölt könyvünk közül, és
2 könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 30% kedvezményt,
3 könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 35% kedvezményt,
4 könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 40% kedvezményt,
5 vagy több könyv vásárlása esetén eredeti árhoz képest 50% kedvezményt adunk!*

* Az ajánlat a megjelölt termékekre, a készlet erejéig érvényes. Nem érvényes e-könyvek, online hangoskönyvek, előrendelhető, antikvár és idegennyelvű könyvek, zsákbamacskadobozok, ajándéktárgyak (pl. puzzle, társasjáték, vászontáska), Moobius online ajándékkártyák és a 899 Ft alatti árú termékek esetén, valamint más akciókkal és kuponajánlatokkal nem összevonható. A kedvezmény a könyvek kosárba rakása után aktiválódik.
A kedvezmény mértéke az eredeti árhoz képest maximum 50%, az elmúlt 30 nap legalacsonyabb árához képest (lásd: Online ár, Korábbi ár) maximum 33%.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!