Minden nap félkemény, félzsíros trappista sajt

Minden nap félkemény, félzsíros trappista sajt

1 999 Ft
Coop
Élelmiszerek
4
Irány az akció

Az ár COOP KLUB kártyával.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
2 éve

Hasonlóan jó mint az Ammerlander!

🙏 1
#3
Zso
válasza erre:
2 éve

Amikor beír valaki egy URL-t, akkor az app megnyitja (cím, képek miatt, meg hogy lássa egyáltalán elérhető -e). Ez tulajdonképpen egy HTML forraskódot ad vissza, ami tartalmaz mindent ami ahhoz kell, hogy egy böngésző meg tudja jeleníteni az oldalt. Itt vannak olyan részek, amik megmondják, hogy milyen képpel szeretné az oldal, ha megosztanák pl. Facebookon, vagy milyen címet kellene ilyen esetben kiírni. De pl. itt szerepel az oldalon megjelenő összes szöveg is (ideális esetben). A feladat ilyenkor az, hogy az előbb említett (cím, kép) általános logika mellé egy boltra szabottat is írjak, ami képes eme szövegből az árat és pl. a lejárati időt is kinyerni.

Sok üzlet esetében működik már, hogy gyorsabb legyen az akció felvétele, de COOPból nem nagyon volt még ilyen frappánsan megosztva akció, úgyhogy nem is volt még rá szükség.

válasza erre:
2 éve

Van ezeknek valamiféle API kimenete, vagy csak webről kell levadászni az adatokat?

#1
Zso
2 éve

Köszi az akciót! 2 ezer Ft alatti kilós ár nagyon nem rossz. Először az Ammerlanderre is gyanakodtam, hogy azért olyan olcsó, mert rossz, de meglepett, mert nem találtam semmi kivetnivalót benne (igaz nem vagyok gourmet). Ez milyen? Kóstoltátok már?

Amúgy lehet Coophoz is kellene írnom egy feldolgozót, ami kiolvassa az árat, akció végét, ilyesmi ... fel is vettem jegybe, hátha lesz majd rá időm.

Utoljára módosítva: 2 éve
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!