Monin szirupok (700 ml)

Monin szirupok (700 ml)

eMAG
Élelmiszerek
5
Irány az akció

2809 Ft -tól kezdődnek a nem kávé kompatibilisek, ami nagyon jó ár értük.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#5
Zso
válasza erre:
2 éve

Pont egy Monin sziruppal jártam én így is régebben, de annak az lett vége, hogy újat küldtek és a kiszállítási infó változott csak és indult az elejéről a sztori. Nagyon érdekes, hogy egy-egy hasonló ügyet mennyire különböző módokon tudnak lereagálni.

2 éve

Most beszéltem eMAG-gal, mert látom, hogy szállítás közben törölték a rendelést. Állítólag megsérült a csomag a futárnál. Azt mondjuk nem értem, hogy ilyenkor miért refund-ot nyomnak egy új kiszállítás helyett... Mindegy, rendelhettem meg újra...

2 éve

Nekem a kedvencem a macaron íz kávéba.

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Folyékony dolgokba szokták beletolni őket, legyen az tea, forrócsoki, koktél, kávé, limonádé, stb. Én ezt az oldalt komázom nagyon, ahol le lehet szűrni a Monin szirupokat felhasználás célja alapján: monin.com. Persze ettől még lehet kávéba vattacukrosat is tenni, de azt nem arra találták ki.

Ha hiszed ha nem, az egyik kedvencem kávéba a pop-cornos. Eszméletlen huncut íze van. :D Karácsony körül pedig a mézeskalácsos a nyerő. Én csak és kizárólag kávét pimpelek vele, abból is tejeskávét. Szóval kb. bármibe bele lehet tenni, ami elbírja, a szirupot. Hallottam már olyat is, hogy sütibe tette valaki, de ilyesmivel én még nem próbálkoztam.

Szerk: Na tessék, most látom csak, hogy a fűszeres chilis kávéba is való. :)

Utoljára módosítva: 2 éve
2 éve

Mit jelent az, hogy kávé kompatibilis?

Kicsit vakon vagyok a témában, ezek koktél alapanyagok? Vagy "Limonádét" csinálnak belőle? Mi az eredeti célfelhasználása?

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!