MSI Business Modern 15 A11MU-1025

MSI Business Modern 15 A11MU-1025

109 990 Ft 159 900 Ft-31%
eMAG
Műszaki cikkek
2
Irány az akció

Valóban jó árnak tűnik. Belépő szintűnek talán.

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Újfent köszi a hasznos infókat!

egy éve

Inkább egy ilyen mint egy Celeron N4xxx sorozatú gép. Bár plusz 20-30.000 Ft és olyan gépek vállnak elérhetővé, ami legalább 6 évig elegendő teljesítményt nyújt akár youtube 4k nézésre, videóvágásra.

Észnél kell lennie, mert a BF miatt beragadt intel 6.generációs procival szerelt laptopokat és pc-ket próbálnak elsózni a boltok(szépen beárazták a sokkal újabb gépek közé).

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!