Myvalice bőrönd

Myvalice bőrönd

21 890 Ft
eMAG
Divat és kiegészítők
3
Irány az akció
Jó árnak tűnik 
47 literes, teleszkópos fogantyús
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#3
Lola
21 perce
Ó ezt jó tudni, én is csak az árát láttam, ami alapján jó ajánlat is lehetett volna. Köszi, hogy szóltál!
válasza erre:
egy órája
Jó, hogy szóltál erről, akkor valószínűleg ez is silány minőségű lehet, csak most éppen másik modellel próbálnak behúzni embereket.
egy órája
Legutóbb vettem ettől a cégtől bőröndöt. Szintén Emag, szintén valami 70% körüli "akcióval".... hát nem voltam lenyűgözve.
Nagy baja nincs, de semmi extra, valójában a 20ezres kategória. Véknyabb a fala mint amire számítottam és a bőröndön belüli "ruhaösszefogó" is az első utazás során elszakadt.

Egyértelműen felnyomják az áraikat aztán leakciózzák, hogy jobbnak tűnjön, de nem prémium kategória.
Utoljára módosítva: 10 perce
👍 2
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!