Nagy Őszi Akció

Nagy Őszi Akció

AYCM10
GymBeam

Sok jó dolog jó áron. További 10% kedvezményt ad a fenti kupon bizonyos összeg felett (passz, hogy mennyi, de 16k felett van). tomas5 csak 5% kedvezményt ad, viszont alacsonyabb kosárérték mellett is megy.

Beszéltem a végtelenül kedves supporttal, és azt mondták, hogy folyamatosan lövik le az influenszer kuponokat a promo alatt, így nem tudni, hogy meddig lesz elérhető a fenti kupon sem.

Amúgy azt mondták 10-15 ezer követő kell a saját kuponhoz, úgyhogy ezen még dolgozni kell. Már csak 4014 Facebook követő kell. :)

Termék/promóció leírása

Kiemelt akciós termékek

Földimogyoróvaj, 900 g
Egész jó áron. Finom és 100% földimogyis. Sima és darabos is van.
1 990 Ft
Lejárt
Zso
küldte beegy éve
Ugrás
Ashwagandha - GymBeam
Mi rendszeresen szedjük, mindketten úgy érezzük, hogy valóban segít a memóriával kapcsolatos problémákon. Most nagyon jó áron van.
2 290 Ft
Lejárt
pn4hvq
küldte beegy éve
Ugrás
Shaker zöld 700 ml - GymBeam
Ennyiért nem rossz.
290 Ft
Lejárt
Zso
küldte beegy éve
Ugrás

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Cseréltem, köszi! Ahh, viszont az magasabb értékhatárhoz van kötve. Na akkor a tomas5 -öt is visszapakolom, ahhoz nem kell annyit vásárolni.

Utoljára módosítva: egy éve
❤️ 1
egy éve

AYCM10 10%-ot adott.

👍 4
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!