Naturtex Tulipán félpárna, 50x70cm, 500g (103010851)

Naturtex Tulipán félpárna, 50x70cm, 500g (103010851)

23 520 Ft +1 499 Ft43 155 Ft-45%
Media Markt
Háztartás
10
Irány az akció

Ehhez én túl proli vagyok, hogy értsem, de tény, hogy féláron kapható ez a párna. 2019-ben és előtte ez volt a normál ára, azóta viszont brutál sokat drágult.

Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#10
Zso
válasza erre:
2 éve

👍 🙏

2 éve

ahogy néztem a többi párnát, az jött le hogy valamelyik toll, valamelyik pehely+toll, és ez pedig 100% pehely töltésű ami a legfinomabb anyag, nem szúr, emiatt lehet ez drágább a többinél,de valóban nem olcsó , viszont természetes anyag ami kellemes érzetet ad🪶🪶🪶🦢 a sok műanyag töltetű elektromos párna meg takaró egy rémálom szerintem, nem aludnék azokban akármilyen olcsóak

2 éve

Venni kell :))))

#7
Zso
válasza erre:
2 éve

:D Na, ezt nem is láttam. Egyre érthetetlenebb a dolog. :D

2 éve

Félpárna féláron. Ez így tényleg akciós? :D

2 éve

nekem jo az ikeas :))))))

#4
Zso
válasza erre:
2 éve

Nem értünk a párnákhoz, na. Ez az igazság. Ráadásul itt égetjük magunkat vele, ahelyett, hogy csöndben a sarokban ücsörögnénk szégyenünkben! :D

2 éve

Úgy irtam drága, hogy drága. Máshol egy párna töredéke.... Biztos valami fullos... Valakinek jó ennyiért!

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Szerintem is baromi drága, de azt már megtanultam, hogy az árdiagram ilyen szinten nem hazudik és biztos van aki örülhet neki, így megosztottam. Ez nem felárazás volt előtte 2 hónappal, vagy hasonló. Ez valódi akció, egyszerűen csak nem ismerem ezt a szinteken.

2 éve

szerintem ez drága, de lehet aranytoll a töltett benne

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!