Nike One női hátizsák, fekete / fehér

Nike One női hátizsák, fekete / fehér

15 290 Ft
eMAG
Divat és kiegészítők
2
Irány az akció

100 ezerről leakciózva, apám!!!4!!négy! Viccet félretéve, MALL-on 26 ezer Ft, Nike-on is 50€, több helyen 18 ezer, szóval nem olyan rossz ár ez. De azért csúnya az az eredeti ár.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Oh, na, ez jó hír, mert a 100k az akkora kamu volt, hogy belefájdult a szemem mikor ránéztem :). Az ár viszont nem rossz szerintem, még akkor sem, ha nem vissza nem térő deal. (szóval jelenlegi 0-0 szavazata kb. pont megfelelő :D számításba véve, hogy hány szavazat szokott érkezni egy-egy jobb termékre)

Amúgy valóban teljesen érthetetlen néha amit művelnek. De nem csak eMAG, Alzánál is. Volt amikor napi 3-szor változott az ára egy terméknek. Az oldal indulásánál lelkesen frissítettem az árakat, aztán rájöttem, hogy ilyen kis %-nyi változás esetén felesleges frissíteni a posztot. Amikor nagyobb változás következik be, akkor teszem lejártra és nyitok újat neki, ha jelentősen olcsóbb lett.

2 éve

Már nem írják, hogy 100+ ezerről lett leakciózva és olcsóbb lett egy kicsit. - 14.790 Ft akciós badge nélkül, fura ez az emag.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!