NITEBIRD WB4 Smart Wi-Fi-s RGB LED izzó E27 / 230V 8W

NITEBIRD WB4 Smart Wi-Fi-s RGB LED izzó E27 / 230V 8W

1 999 Ft +1 199 Ft2 950 Ft-32%
bestbyte.hu
Műszaki cikkek
4
Irány az akció

Jó ár!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Zso
válasza erre:
2 éve

Köszi!

válasza erre:
2 éve

Mindkettő volt nálam, a WB2 a sima fehér, az is nagyon melegedett. Akkor rákerestem, és az amazon review-k között volt is pár ilyen hiba leírás, de valószínűleg takarítják a negatív kommenteket, mert összeségében jó volt az értékelése.
Én megszabadultam tőlük, nem akarom magamra gyújtani a házat...
(Alza-nál a WB2 volt 690-ért is májusban)
Legközelebb nyomom a "nem tetszik"-et is :)

Utoljára módosítva: 2 éve
#2
Zso
válasza erre:
2 éve

Nagyon szépen köszönjük a hasznos infót! Ez kielégíti a "nem ajánlom" kategóriát. :) Ilyen frankó leírással kombinálná mindenki a "nem tetszik" szavazatát, akkor az szuper lenne. Viszont azért van nagy jelentősége a tetszik/nem tetsziknek is, mert az alapján rangsorolódnak be a bejegyzések a főoldalon. Használjátok azokat a gombokat is bátran! Remélem előbb-utóbb láthatunk majd 100 pozitívos bejegyzést is, vagy olyat, ahol láthatóan "harcolnak" a jók a rosszakkal. Ez most kifejezetten rossznak tűnik még a jó ára ellenére is, s bár hálával és köszönettel adózunk az akció beküldőjének (aki erről mit sem sejtett), mégsem ajánljuk senkinek sem.

Nem tudom viszont, hogy csak ez a fajta, vagy a többi is ilyen silány? NITEBIRD WB2 Smart WI-FI-s fehér LED izzó E27 / 230V 8W LB1)

Utoljára módosítva: 2 éve
2 éve

Ipari hulladék.
4 db járt nálam, jobban melegedett mint egy hagyományos 100W-os égő, volt olyan ami kikapcsolt, vagy elkezdett villogni 10-20 perc után.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!