Óceán társasjáték

Óceán társasjáték

6 199 Ft 7 114 Ft-13%
JátékNet
Család és gyerekek
0
Irány az akció

Még olcsóbb lett mint volt.

Termék/promóció leírása

Az Óceán társasjátékban a játékosok a saját fajukat fejlesztik egy folyamatosan változó ökoszisztémában. Muszáj alkalmazkodni, hogy képesek legyenek túlélni az idő múlását, valamint hogy megmenekülhessenek a folyamatosan prédára leső ragadozó állatok elől. A győzelemhez számtalan út és stratégia vezethet - hiszen tengernyi mélysége van az óceánnak.
Lenyűgözően szép társasjáték, amelyet imádni fognak a családi játékok kedvelői és a gamerek is.

Átlagos játékidő: 60-90 perc

Tartalom: 120 db felszínkártya, 89 db mélységkártya, 200 db populációjelölő, 25 db forgatókönyvkártya, 24 db állatfaj-tábla, 1 db zátony, 1 db óceán, 4 db játékosparaván, 4 db bónuszjelölő, 1 db kambriumi robbanás kártya.

Nem árt tudni

JN-500-CART kuponnal 500 Ft-tal rövidíthetjük a végösszeget, a JN-INGY-CART kuponnal pedig ingyen szállítást kaphatunk 10 ezer Ft felett. Sajnos az élvezetek nem halmozhatók; csak az egyiket használhatjuk egy rendelés során.

2-4
játékos
60
perc
12
kortól
Összesített 514
Stratégia 337

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!