Oral-B Családi Kiadású Elektromos Fogkefék, 2 Darabos Kiszerelés (Star Wars/Frozen2)

Oral-B Családi Kiadású Elektromos Fogkefék, 2 Darabos Kiszerelés (Star Wars/Frozen2)

18 990 Ft 19 990 Ft-5%
Auchan
Szépségápolás és egészség
0
Irány az akció

A Frozen 2 verzió itt érhető el: online.auchan.hu. eMAGon is akciós, máshol 21 ezer Ft -tól indul.

Az Oral-B családi kiadás ideális csomag az egész családnak. Hiszen 1 db, felnőttek számára készült Oral-B Vitality Pro fogkefét, illetve 1 db, 3 év feletti gyermekek számára készült Oral-B Kids fogkefét tartalmaz. A 3 éves kor feletti gyermekeknek tervezett, és a fogorvosok által ajánlott Oral-B Kids elektromos fogkefe szórakoztatóvá teszi a fogmosást, miközben gyengéden és hatékonyan tisztít. A kétféle, köztük a különleges, gyermekbarát érzékeny üzemmódnak köszönhetően a fogkefe gyengéden tisztítja a gyermekek fogait. Több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék. A csomagban négy Disney témájú matrica található a markolat díszítéséhez. Az Oral-B Vitality Pro elektromos fogkefe klinikailag igazoltan kiemelkedőbb tisztítást nyújt, mint az Oral-B manuális fogkefék. A fogkefe háromféle fogmosási üzemmóddal rendelkezik: mindennapos, érzékeny, illetve érzékeny „plusz” fogmosási üzemmód a hihetetlenül gyengéd fogmosási élményért. A markolatba épített időmérő segít a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartásában

Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!