Oral-B iO Series 6 Fekete Elektromos Fogkefe

Oral-B iO Series 6 Fekete Elektromos Fogkefe

39 990 Ft 49 899 Ft-20%
eMAG
Szépségápolás és egészség
0
Irány az akció

Igen kedvező áron vásárolható meg. Aksira panaszkodnak, egyébként jókat írnak róla. Januárban volt utoljára ennyi az ára, azóta és azelőtt sem volt ilyen jó áron a tavaly szeptemberi megjelenése óta.

Az Oral-B minden eddigi tapasztalatát és szakértelmét felhasználva megalkotta azt a fogkefét, mellyel semmihez sem fogható fogmosási élményben lehet része. A korszerű technológiát és a világszínvonalú mérnöki tudást egyesíti magában az Oral-B eddigi legalaposabb, leggyengédebb és legcsendesebb elektromos fogkeféje. Vonzó külső, karcsú kialakítás – mindazok számára, akik előnyben részesítik a technológiai újításokat. Ismerje meg az Oral-B iO-t, és tapasztalja meg az Oral-B eddigi legkiválóbb tisztítóhatását! Innovatív mágneses iO vezérlése precízen az egyes sörteszálak végére irányítja az energiát, amely gyengéd mikrovibrációval fogról fogra halad, hogy hatékony és kellemes fogmosási élményt nyújtson. Az újragondolt okos nyomásérzékelő jelez, amikor a fogmosás erőssége pont megfelelő, így védelmet nyújt a fogíny részére. Az iO továbbá interaktív OLED-kijelzővel is rendelkezik, amely valós idejű, személyre szabott útmutatást nyújt, és lehetővé teszi a fogkefe testreszabott beállítását. Az Oral-B iO mesterséges intelligenciája felismeri a szájüreg 6 zónáját, és útmutatást ad az Oral-B alkalmazásban a lehető legalaposabb tisztításhoz. Tapasztalja meg azt a fogmosást, amellyel látni, hallani és érezni is fogja a különbséget!

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!