Orsi frankfurti

Orsi frankfurti

999 Ft
Auchan
Élelmiszerek
3
Irány az akció
Elég jó áron lesz, a lidlis "sertésrudacskánál" is olcsóbb, de figyeljetek a lejárati időre
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#3
Zso
2 hónapja
A megosztást természetesen köszönjük!
👍 1
2 hónapja
Nem virsli, és nem is lehet annak nevezni.
Orsi honlap szerint: Frankfurti hámozott, füstölt, főtt készítmény.
Sokkal rosszabb minőségű termék, mint a "virslik".

Első összetevő 73%-ban csontokról mechanikusan lefejtett csirkehús: ez nem számítható be a hústartalomba, tulajdonképpen inak, ízületek, ízületi folyadék, gerincvelő, csontvelő, csonthártya.
Második összetevő ivóvíz, harmadik összetevő csirkebőr.
Szerintem ez a szó szerinti nagybetűs ipari hulladék.

Összetevők:
Csontokról mechanikusan lefejtett csirkehús (73%); Ivóvíz; Csirkebőr; Sertésszalonna; Fűszerkeverék [állati fehérje (sertés), sűrítőanyagok (E412, E466), fűszerek, jódozatlan étkezési só, emulgeálószer (E451), dextróz, aroma, maltodextrin, antioxidáns (E301), élesztő kivonat, céklapor, paprikakivonat, füstaroma, fűszerkivonat]; Étkezési só; Adalékanyag keverék [étkezési só, savanyúságot szabályozó (E262), stabilizátor (E331), savanyító (E334, E330)]; Tartósítószer (E250); Bükkfa füst

2 hónapja
Összetevők a linken.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!