Őszi szépségnapok (akár 50% kedvezmény + ingyen szállítás)

Őszi szépségnapok (akár 50% kedvezmény + ingyen szállítás)

sipo.hu
Szépségápolás és egészség
0
Irány az akció

Akár 50% -os kedvezményt is láthatunk, de a zöme ... AKÁR 30% csak. Akár. Ingyen szállítást pedig úgy kaphatunk, hogy legalább egy akcióban résztvevő egyedi matricával ellátott terméket is a kosárba dobunk.

A SIPO Webpatikában októberben a szépség, az egészséges bőrápolás kerül a középpontba! INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL rendelhetsz meg több mint 1000 terméket,* újdonságokat és a már jól ismert márkákat október 3-9. között.

Zsebeld be varázslatos ajánlatainkat* és kérd házhoz csomagodat ingyen!**

a szállítás bármely a "Dermokozmetika" kategóriába tartozó termék rendelése esetén ingyenes, függetlenül a kosár további tartalmától. *Kedvezményeink igénybevételéhez nem szükséges kupon/kuponkód! Az alább található áraink már a kedvezménnyel csökkentett értékek! A kuponfüzetben található kedvezmények és a honlapunkon található akciók eltérőek! Az utánvét díja minden esetben 298Ft. Fizess online bankkártyával a teljes ingyenességhez!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!