Palram multiline 6x8 polikarbonát üvegház

Palram multiline 6x8 polikarbonát üvegház

137 930 Ft 148 990 Ft-7%
Warnex
Kert és barkácsolás
7
Irány az akció
Ezt a bejegyzést olyan felhasználónk írta, aki szoros kapcsolatban áll az üzlettel.
Palram termékekre 5% akció
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

8 hónapja
Sziasztok, igen, én vagyok a cég marketing managere. Saját névvel jelentkeztem be és regisztráltam, nem találtam arra szabályt, hogy nem lehet így posztolni. És igen, ez egy ármegosztó oldal, ahol az X% kedvezmény is akció, főleg ilyen árú termékeknél, úgy gondolom, hogy a több ezer forintos spórolás igenis sokaknak kedvező lehet, ahogy az ingyen szállítás is több helyen. Tovább egyeztetek Zso-val erről, hogyan lehetne megfelelő nektek is az ilyen akció megjelentetése.
🙏 1
#6
Zso
válasza erre:
8 hónapja
Holnaptól kicsit egyértelműbb lesz a szitu, már készül az új infó sáv hozzá. Don't panic! :)
🙏 1
8 hónapja
Ő marketingese a cégnek, így reklámozza a webshopot ami nem szép dolog, ráadásul a megosztott akciói eléggé semmik.
#4
Zso
válasza erre:
8 hónapja
Ne rugózzunk %-okon, szépen kérek mindenkit! A LEGO Jégmadár 7% -kal olcsóbb mint máshol és 4 like -ot kapott. Ott az 1100 Ft különbséget jelent. Itt 5% jóval többet. Akkor ott is a kezemre kellene csapnom ilyen alapon. A % egy szám a sok közül, baromi sok dologtól függ ezen kívül, hogy egy ajánlat jó -e, vagy sem. Ezt ti tudjátok a legjobban.

Kérem, hogy bízzatok bennem! Nagyon szépen köszönöm, ha szóltok róla, jelzitek ezeket (a jövőben is szükségem van rátok ehhez), de én érezni fogom, hogy hol a határ és amikor valaki átlépi, akkor azt biztosan szankcionálni fogom. Az Ármegosztó az én gyermekem, higgyétek el, hogy védeni fogom minden erőmmel és kezelek mindent, amint problémának látom. Holnap megpróbálok valamit előrelépni az ügyben.

Ha pedig bővebben szeretnétek beszélgetni erről, akkor a Discordon ejthetünk róla pár szót.
👍 2
#3
Anonymous
8 hónapja
5% akció ide való?
140.000 res vagy 200.000res árnál ez motiváló tényező lehet?
Nem beszélve arról, hogy ilyen hobbi vackok vannak más cégnél is, jobb konstrukcióban.
Instant rip. Szerintem.
Inkább olyan ez, hogy reklám felületnek kezdik használni cégek marketingesei az oldalt és talán nem napi 20 tétel 5% akciózása lenne a cél itt ha jól gondolom. Ezeket lehet szűrni kellene.

👍 1
#2
Zso
válasza erre:
8 hónapja
De, szerintem határozottan van köze. Fontos, hogy az oldalon bárki megoszthat akciókat saját érdekeltségi köréből is, HA EZT JÓL LÁTHATÓAN JELZI. Ez se itt, se a Munchnál nem történt meg, de egy kicsit az én saram is, hogy nem adok rá normális eszközt. Tény, hogy a leírásban szerepelhetne, de őszintén szólva ha valódi akcióról van szó, akkor addig míg nem lesz zavaró és spamszerű, vagy nem sockpuppetingről van szó (ahol felteszi valaki az akcióját, majd x másik fiókkal feltornázza) addig nem kívánok ellene tenni. Ezekért viszont harapok, mert ezekkel a ÁMbereket vezeti meg és az oldalt használja ki, aki ilyet csinál. Így könnyen kerülhet tiltólistára egy egész domain is (volt már rá példa).

Egyébként elég tökösnek kell lenned ahhoz, hogy mindenféle védőháló nélkül ki merd ide tenni a terméked, így szerintem ezt is értékelni kell valamilyen szinten. ;)

Mellesleg a Warnex partnere az Ármegosztónak, de ettől még a szabályok mindenkire vonatkoznak.

Amennyiben valakit még így is kifejezetten zavarnak bizonyos boltok akciói, akkor tiltólistára teheti őket a profilján.
Utoljára módosítva: 8 hónapja
#1
Anonymous
8 hónapja
ugye nincs semmi közöd ehhez a céghez? furcsa megosztásaid vannak.. Ha tévedek bocsánat.
Index.hu:
„Eddig soha nem látott érdeklődés alakult ki a piacon, ami a webshopunk látogatószámában és az értékesítésben is megmutatkozott. Három nap alatt tízszeres forgalmat mértünk, és gyakorlatilag kéthavi forgalmat bonyolítottunk, de a bemutatóteremben is sorban állnak a vásárlók” – mondta az Indexnek Baranyai Zoltán, a Warnex-Global Magyarország Zrt., a legnagyobb hazai kályha-, kandalló- és sparheltforgalmazó marketingmenedzsere. Érdekes módon a jövő heti kánikula ide, fűtésre is alkalmas klímák oda, gyakorlatilag leállt a klímaberendezések iránti kereslet.
Utoljára módosítva: 8 hónapja
😄 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Ha a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kaphatunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!