PAW MOVIE - LIBERTY POMS PLAYSET

PAW MOVIE - LIBERTY POMS PLAYSET

5 000 Ft
Auchan
Család és gyerekek
3
Irány az akció
ÁK oldalam nincs hozzá, lehet kifutott szett, de nagyon jó árnak tűnik.
Termék/promóció leírása
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
3 hónapja
Hat nekunk is megvan ugye, mert ez volt a kivansag karacsonyra, csak nem neztunk megfeleloen utana, nagyi azonnal meg is vette. Jooo nagy helyet foglal es csak kerulgetjuk... 😅
👍 1
#2
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Köszi, én is azt láttam, hogy előtte 10 ezer Ft volt, de máshol 14, 20 ezer Ft-ot is láttam érte. Az ilyen "semmire nem jó játék"oknál az a legrosszabb, amikor mégis ez áll kívánságlista első helyén a gyereknél. :) Talán ennyit megérhet, de tényleg csak ilyen esetben.

Kommented mindenesetre aranyat ér!
3 hónapja
10000 volt a teljes ára, adventi ajánlatban volt 7X00 körül talán, szóval félár. Egy baj van vele, hogy kb. semmire se jó. :-( A 3 kiskutyát lehet rálőni a város elemeire. Még szerepjátékra se igazán használható, mint mondjuk egy torony vagy a kamion...
🙏 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!