Paw Patrol játékkészlet - Mighty Meteor

Paw Patrol játékkészlet - Mighty Meteor

2 180 Ft 8 490 Ft-74%
eMAG
Család és gyerekek
0
Irány az akció

És még egy nagyon komoly akció. Szerintem annak kihagyhatatlan akinek a gyermeke mancs őrjárat fan.

Paw Patrol játékkészlet - Mighty Meteor

Harold Humdinger és gonosz robotja ellopta az erős meteoritot, és rajtad múlik, hogy megmentse a Mighty Meteor pályakészlettel. Az energiával teli akciós pályakészlethez kizárólag egy 1:55-ös méretarányú Chase fémjármű és egy levehető indítóeszköz tartozik. Töltsd be Chase-t az indítóba, és nyomd meg a kart, hogy a kifutó körül zuhanjon, megmentve a meteoritot a robot kezéből! Ezután válasszuk le az indítót, és repüljünk az égbe! Amikor nem játszol, a Mighty Meteor pályakészlet 6 darab 1:55-ös méretarányú fémjárművet tud elhelyezni (mindegyik külön vásárolható meg) a torony alján. Csatlakozz Chase-hez az energikus mentéshez a Mighty Meteor pályakészlettel!

Ez az akció a Mancs őrjárat akciók része
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!