PC komponensek összeszerelése (teljesítés 6 munkanaptól)

PC komponensek összeszerelése (teljesítés 6 munkanaptól)

1 Ft 16 910 Ft-100%
Alza
Szolgáltatás
15
Irány az akció
Hátha jól jön valakinek.
Termék/promóció leírása

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#15
Zso
válasza erre:
25 napja
Ahh, értem. Köszi.
válasza erre:
25 napja
Mondom nálunk, hogy van: A user kezébe adjuk a holdert és megmutatjuk neki, hogy otthon, hogy tegye be, ill. megjelöljük a gépház kartonját úgy, hogy szállításkor fektetve legyen. Volt aki Svájcig vitte el így gond nélkül. Egy 4080-as kb. 1.9kg, az a slot nem erre van tervezve, holder nélkül, de futárszolgálat mellett borítékolható a sérülés.
Alienware és már egyéb gyártó brandelt gépe esetében is természetesen van holder, de az egész ház kialakítása is egyedi, maga a holder a házhoz van rögzítve, szállítás közben nem tud elmozdulni.
válasza erre:
25 napja
Te problémád lesz a sérült slot, szóval ja, hagyd... van aki ért hozzá, mert pár ezer PC, meg pár évtized IT munkája már mögötte van, van aki meg nem.
😄 1
válasza erre:
25 napja
Hagyd, fogadd el, hogy mind meghalunk. 
😄 1
#11
Zso
válasza erre:
26 napja
És amikor brandelt gépről van szó? Ott valamit direkt erre kitalálnak? Mondjuk nem mintha fenyegetne a veszély, hogy egy Alienware-t veszek mostanában (pedig nagyon kellene egy új gép fejlesztésre/játékra -ha halljátok elárazások istenei), de ott kifejezetten izgalmas lehet ez. Nem hiszem, hogy ne találtak volna ki erre valamit, hogy ne legyen galiba. Főleg ekkora összegeknél, mert ezek aztán garisak lesznek így vagy úgy.
válasza erre:
26 napja
És nem tudjuk hány % azon sérülések száma, amikor a helytelen szállításkor már gyengül a foglalat és idővel, akár 1 év múlva súlyosbodik a helyzet. Egy biztos: A mai 1.5-2 kilós VGA kártyákkal szerelt gépeket senki meg ne próbálja futárral se postán, se sehogy szállíttatni, mert katasztrófa lesz a vége.
válasza erre:
26 napja
Vagyis ne vegye igénybe senki a fenti szolgáltatást, ha ilyen 1.5-2 kilós VGA kártyákkal szeretné a gépet és használni is szeretné, nem csak a sérült lapot nézegetni. Ez volt a kiinduló hozzászólásom lényege.
válasza erre:
26 napja
Nem mondom, hogy hülyeséget beszélsz, mert megeshetnek balesetek, de megnyugtatlak afelől, hogy marginális ezeknek a száma. 5% alatt van a szállítási sérülésből adódó gond. Ráadásul a garancia védi a vásárlót, persze kellemetlen, ha hiba van. 
válasza erre:
26 napja
Értem az aggályaidat, de a valóságban az esetek nagyrészében ez úgy működik, hogy Pistike kinézi az alkatrészeket, szülő kifizeti és az adott webshopban összeszerelik, tesztelik, majd futárcég házhozszállítja (és igen, vélhetően nem fogják Pistike drága gépét a jobbe egybe "ültetni" és beszíjazni). Itt Pistike semmit nem fog belenyúlkálni a gépbe, mert az jótállás végett körbe lesz matricázva és nem is ért hozzá, azért veszi meg a szolgáltatást.
Ha futár viszi és a gépházon fel van tüntetve, hogy fektetni kéne és értelemszerűen nem pakolni rá semmit, az a valóságban kivitelezhetetlen. Vagy állítják, mert kisebb alapterületet foglal, vagy ha lefektetik, adja magát a relatív nagy felület egy másik doboz rápakolásához, ami aztán menetközben ugrándozik rajta.
válasza erre:
26 napja
Ez csak személyes átvétellel működik, ha ott összerakatja. Ekkor jobb helyeken a holdert belenyomják a kezébe (dobozba teszik) és megjelölik a gépház kartonját, hogy fektetve melyik az alja, valamint megmutatják neki, hogy a holdert hogy tegye majd a helyére, ha hazaér és nyilván nem fektetve szeretné használni a gépházat. Ahogy a futárok a csomagokkal bánnak, a legstabilabban elhelyezett holder sem fogja azt kibírni azt garantálom. És az az eset se rossz, amikor a (f)elhasználó semmit nem tud erről az egészről, bekapcsolja a vasat, majd a holder fém része rövidre is zár odabent a lapon valamit...
Utoljára módosítva: 26 napja
válasza erre:
26 napja
Bizonyára vannak olyan vásárlók, akik nem tudnak dobozokból összerakni egy gépet. Nekik mi a megoldás? Ha megveszi helyi számtech üzletben, akkor hogyan viszi haza? Ugyanúgy utazik a ház (attól tekintsünk el, hogy feltehetően kevesebbet). Vagy vannak háznál gépet összeszerelő emberkék? És ha neadjisten a géptulaj költözik, akkor szétszedeti majd összerakatja az új helyen ismét?
👍 1
#4
Zso
válasza erre:
26 napja
Én 500-at azért megtartottam volna. 2 Ft-ért elnepperkedni azok között, akik nem olvassák az Ármegosztót. Bosszúként sem utolsó.
válasza erre:
26 napja
Köszi, hogy szoltál, le is mondtam gyorsan! Életet mentettél!
Utoljára módosítva: 26 napja
😄 3
26 napja
Az nagy királyság amikor megrendeled a komplett gépet 4070-4080-4090-nel és ezek ott a messzeségben összerakják. Mire megkapod a VGA kártya meg kiszakította az alaplapról a PCI-E slotot, mert ha van is esze és tesz bele holdert, az a szállítás közben 100%, hogy kiesik, elmozdul. Nagyon rossz ötlet ez így. Szóltam.
26 napja
Vettem ezret, az ük-ük-ükunokámnak is jut így. Köszi a megosztást!
😄 4
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!