Perfect Home 14776 Öntöttvas mini lábas 14*7cm-es

Perfect Home 14776 Öntöttvas mini lábas 14*7cm-es

1 490 Ft 3 290 Ft-55%
eMAG
Háztartás
0
Irány az akció

Ennyit elég valószínű, hogy megér.

Az új vas és öntöttvas edényekben első alkalommal burgonyát vagy annak a héját olajban süssük, melyet kidobunk utána. Ezt nevezik beavatásnak. Tisztításakor ne használjon súrolót, mert az eltávolítja a kokszréteget, ami a sütés után keletkezik, és megakadályozza az étel leégését. Az öntöttvas edényben készült étel egyedi ízét is ez adja. A beavatást minden, savtartalmú hozzávaló, pl. gyümölcsök, hagyma, használata után meg kell ismételni, ezzel elkerülhető, hogy az étel vas ízű legyen.

Anyaga: öntöttvas
Növényi olajjal kezelt.
Mérete: 14 cm széles fülek nélkül; 18,5 cm széles a fülekkel együtt; 7 cm magas tető nélkül, 10 cm magas tetővel, belső átmérője 13 cm.
Doboz mérete: 17,5168,5 cm
Űrtartalma:  600 ml
Bruttó súlya: 1,65 kg
Nettó súlya: 1,55 kg
Használható: gáz-, illetve elektromos sütőben
Tisztítása: Minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, szárítsa meg és kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében.
Használata: Első használat előtt az edényről távolítsa el a rozsdásodást gátló növényi olajat. Ehhez az edényt forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, törölje szárazra.  Az edényt ezután kenje ki zsírral vagy szalonnával, és alaposan hevítse fel.

Ez az akció a Készlet kisöprés része
Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!