Perlator Program - Ingyenes víztakarékossági csomag

Perlator Program - Ingyenes víztakarékossági csomag

INGYENES
perlatorprogram.hu
Háztartás
9
Irány az akció
Ingyenes víztakarékossági program keretein belül pár adat megadásával és egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével víztakarékossági csomagot kaphatunk, melynek tartalma:
  • 3 db csapra szerelhető perlátor (4 l/perc)
  • 2 db zuhanyfej betét (6 l/perc)
  • 1 db perlátor kulcs
  • 1 db használati utasítás
Termék/promóció leírása
Akciós termék

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

23 napja
Engem senki nem hivott üzent a múltkori izzós csomagnál
Ezt is nyugodtan ki lehet, és kell is hasznâlni.
Köszi szépen a megosztást. Most akadtam rá 😂😂😂Rendeltem is. Foxpostba is lehet.
Aki annyira fostos az adjon meg kamut, és akkor is küldik foxba, ennyi
❤️ 1
#8
Zso
válasza erre:
egy hónapja
Háááát ez jó kérdés. Hivatalosan mondjuk lopott adatokból sem tudnak hívogatni, mert a forrással is el kell számolni. Mondjuk teljesen járható útnak járom jelenleg az eMAGos partner útját. ÁSZFet, Adatvédelmit nem kell linkelned, szóval akármit beleírhatsz, úgyse látják meg a felhasználók. Tolsz egy elárazást és telefonszámtól kezdve a lakcímig minden meg lesz a usertől. Még a pénzükön is ülhetsz x napon keresztül S mivel adatvédelmibe benne van, hogy marketingre is használhatja, bumm már megy is mindenfelé. Dupla win.
Vagy mondjuk abszolút életszerű a random nyereményjátékokra való jelentkezés. Na ott is lehet akármi is az adatvédelmibe/szabályzatban, el kell olvasni, mert ott sem csinálhatnak akármit az engedélyed nélkül.

Itt EUs pályázatról van szó, nem adatokkal fizetsz, hanem az EU fizetett nekik. Mint a lombkoronasétányért, az is ingyen látogatható. Én ettől pl. nem félnék, ez nem az a himi-humi kategória. Legalábbis adatlenyúlás szinten szerintem egész biztosan nem. :D

Persze nem tisztem megvédeni őket, mit sem tudok róluk (az akciót is csak privát üzenetben kaptam valakitől). Még akár igazad is lehet, csak azt mondom, hogy ha az lenne, akkor bármikor bármelyik ingyen dologra ráhúzhatnánk, s ha még egy picit tovább mennénk (mert miért ne), akkor az összes boltra is.
👍 1
#7
Anonymous
válasza erre:
egy hónapja
Mitől van az, hogy ha sehol sem járulsz hozzá, hogy harmadik félnek kiadják az adataid, de mégis hívogatnak, hogy minden félét rád sózzanak? Ingyen semmit sem adnak! Jelen esetben a személyes adataiddal fizetsz érte. Érdemes átgondolni, hogy ez az "ingyenes" csomag tényleg megér e ennyit.
Utoljára módosítva: egy hónapja
#6
Zso
válasza erre:
egy hónapja
Ahh, köszönöm a magyarázatot. Viszont akkor még egyet kérdeznék: honnan gondolod? Láttál valahol valamit ami erre utal, mert én nem találtam (ne érezz a kérdésben támadást, nem célom - kíváncsi vagyok csak, hogy legközelebb jobban figyeljek, ha nem vettem észre). Marketing célú adatfelhasználásra illetve harmadik félnek adattovábbításra ilyen célból nem kapnak engedélyt, baromira megüthetnék a bokájuk, ha kiderülne, hogy szivárogtattak adatot, azért ez nem úgy megy már mint 10 éve.

Adatvédelmi szabályzat 9-es pont:
Az adatok akkor továbbíthatók, valamint a különböző adatkezelések akkor kapcsolhatók össze, ha az érintett ahhoz hozzájárult, vagy törvény azt megengedi, és ha az adatkezelés feltételei minden egyes személyes adatra nézve teljesülnek.
A részvételi szabályzatban pedig nem ad jogot marketing célú felhasználásra.

GYIKból idézve pedig:
Miért kell kitölteni a nyilatkozatot, ha úgyis ingyen adjuk a csomagokat?
A nyilatkozatok kitöltésének két oka van. Egyrészt az Európai Unió és a Magyar Állam által létrehozott rendszerben ezzel tudjuk bizonyítani, hogy a víztakarékosságot elősegítő eszközök átadásra kerültek. A két intézmény felé utólag el kell számolnunk azzal, hogy mennyi csomagot osztottunk ki, mert a vállalatot ezután illeti meg a támogatási keret. Másrészt mi is kíváncsiak vagyunk arra, hogy a Perlátor Programban résztvevők összesen hány m3 vizet takarítanak meg. Ennek eredményét időről-időre közzé fogjuk tenni honlapunkon, így is segítve cégünk transzparenciáját.
Utoljára módosítva: egy hónapja
#5
Anonymous
válasza erre:
egy hónapja
Szimpla adathalászat az egész. Vagyis önként odaadod az adataidat egy filléres csomagért, ami valljuk be nem egy nagy összeg. Aztán, meg majd hívogatnak mindenféle telemarketinges b.zik.
egy hónapja
Én a múltkori MVM-es csomaggal úgy jártam (abban is volt ugye perlátor), hogy sajnos nagyanyám csaptelepe olyan régi volt, hogy nem volt kompatibilis azzal, amit küldtek: a csomagban M24-es (~külső menetes) volt, de mint kiderült, nekem M22-es (~belső menetes) kellett volna (elnézést ha pontatlanul fogalmazok, csak utánanéztem). Erre itt sem látok semmilyen utalást, hogy milyet küldenek, szóval gondolom itt is az előbbit.
NB nem én szavaztam le :) 
👍 2
🙏 1
#3
Zso
egy hónapja
Aki leszavazta, az miért tette? Nem jött meg neki a cucc? Kíváncsi lennék, köszi!
egy hónapja
Én talán fél éve regisztráltam, pár nap után megkaptam.. 
👍 1
egy hónapja
Akinek van ezzel kapcsolatban bármi tapasztalata, írjon kérlek ide! Köszi:)
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!