Philips 55PUS9206 Smart LED Televízió, 139 cm, 4K Ultra HD, Android, HDMI 2.1VRR, Ambilight (55PUS9206/12)

Philips 55PUS9206 Smart LED Televízió, 139 cm, 4K Ultra HD, Android, HDMI 2.1VRR, Ambilight (55PUS9206/12)

284 990 Ft 366 990 Ft-22%
eMAG
Műszaki cikkek
0
Irány az akció

315 ezer Ft volt az eddigi legjobb ára az árdiagram szerint.

Négyirányú Ambilight

Az exkluzív Négyirányú Ambilight teljesen magával ragadó élményt nyújt. A TV szélei intelligens LED-ekkel vannak ellátva, amelyek pontosan a képernyőn zajló eseményeknek megfelelő árnyalatú fényt bocsátanak ki. Az Ambilight különösen az éjszakai filmnézést teszi fantasztikus látványossággá.

Tapasztald meg a legmagasabb szintű játékot!

Élvezd a játékot minden gond nélkül. A legkorszerűbb HDMI 2.1 csatlakozó támogatja az alacsony késleltetési módot (ALLM) és a változó frissítési sebességet (VRR). Különlegessége a FreeSync technológia támogatása, amely még az akciódús pillanatokban is teljesen zökkenőmentes képet biztosít.

Procesor P5 Perfect Picture

P5 Perfect Picture processzor megbízhatóan tökéletesen hangolt és egyenletes képet biztosít. Élvezheted a részletgazdag megjelenítést, az élénk színeket természetes tónusokkal és a kontrasztot, amely olyan éles, mint a chili.

Házimozi mindennel

Az összes elterjedt HDR szabványt is támogatja, élén a Dolby Vision-val, amely hihetetlen tisztaságot és mélységet kölcsönöz a képnek. A gyönyörű képet a Dolby Atmos technológiával működő kiváló térhatású hangzás egészíti ki. Éld át a mozi hangulatát otthonod kényelmében.

Intelligens Android TV

A TV középpontjában az Android operációs rendszer áll, amely fejlett kezdőképernyő testreszabási lehetőségeket tesz lehetővé teljesen az ízlésed szerint. Ez még egyszerűbbé és intuitívabbá teszi kedvenc műsorainak streamelését.

Hangzás kiterjesztése az egész házra

DTS Play-Fi technológia kiterjeszti a hangzást otthona különböző helyiségeire. Ha például van egy vezeték nélküli hangszóró a konyhában, akkor a nappaliban is hallgathatod kedvenc műsorod a tévében, miközben éppen uzsonnát készítesz.

Egyszerűen beállítható méret

Ennek a stílusos TV-nek nagy előnye, hogy az állvány állítható a soundbar elhelyezéséhez. Ha az állványt a felső pozícióba emeli, a soundbar nem fogja eltakarni a képernyő alját. De ha nincs soundbarod, csak állítsd az állványt az alsó pozícióba… vagy dobj be egy erős Philips darabot.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!