Philips Flip&Juice™ Blender Nagy sebességű turmixgép gyümölcscentrifuga modullal HR3770/00

Philips Flip&Juice™ Blender Nagy sebességű turmixgép gyümölcscentrifuga modullal HR3770/00

49 428 Ft 76 999 Ft-36%
KOSZI15
Philips
Háztartás
4
Irány az akció
Remek áron kapható.
Termék/promóció leírása
Nem árt tudni

- Hírlevélre feliratkozásért egyedi, 15% kupon ütheti a markunk, ami más kedvezménnyel nem összevonható. Eldobható mail is játszik, azonban érdemes sajátot használni, mert később is küldözgetnek 20-30%-os kuponokat.
- Ha az aktuális napra állítod be a születésnapod, akkor másnap érkezik elvileg egy 30%-os kupon. (nem tudom mennyiszer játszható el)

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

3 hónapja
Ismét lett raktáron nekik, de nem engedte alkalmazni a születésnapi kupont, mondván, hogy "Túllépte a kedvezmény maximális értékét." Szóval talán majd egyszer...
😢 1
3 hónapja
Köszi a választ :) Szülinapi kupont próbáltam volna, de lássanak csodát, pont elfogyott a gép nekik 😅 Türelemmel várok, hátha... :)
👍 1
#2
Zso
válasza erre:
3 hónapja
Szia! Kicsi, de van. Akciótörténet szerint szokták akciózni + ha addig csinálsz magadnak születésnapi kupont, akkor 15 helyett 30% kedvezményt happolhatsz be, úgyhogy következő akcióban lehet közel erre az árra lehet tornázni majd a végösszeget.

Szerk: optimista énem meg azt mondja, hogy akár még olcsóbb is lehet. Szülinapi kupon nélkül is :).
Utoljára módosítva: 3 hónapja
3 hónapja
Szia, esetleg van rá esély, hogy hasonló áron lesz ez a termék megint?
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!