Philips HR2602/00 Daily Collection mini turmixgép

Philips HR2602/00 Daily Collection mini turmixgép

12 700 Ft 16 090 Ft-21%
Auchan
Háztartás
0
Irány az akció

Teljesen korrekt áron. Régóta a piacon van, hosszú ideje nem volt hasonló áron. 13 ezer Ft volt egyébként a valaha mért legjobb ára, úgyhogy nem volt túl messze a mostanitól.

Mini turmixgép. Ivópohár utazáshoz. Edénykapacitás: 1 l. Fordulatszám (min.): 21080 RPM. Fordulatszám (max.): 28520 RPM. Típus: asztali mixer. Termék színe: szürke, fehér. Vezetékhossz: 0,85 m. Keverőtál anyaga: sztirol-akrilnitril (SAN). Készülékház anyaga: műanyag. Penge anyaga: rozsdamentes acél. Áram: 350W, áramforrás: AC, AC bemeneti feszültség: 220 - 240V. Szélesség: 108 mm, mélység: 108 mm, magasság: 334 mm.

Ez az akció a Auchan Black Friday 2022 része
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!