Philips TAA3206BK/00 Sport fülhallgató, IP57, 10 óra Bluetooth autonómia, Fekete

Philips TAA3206BK/00 Sport fülhallgató, IP57, 10 óra Bluetooth autonómia, Fekete

14 990 Ft 19 889 Ft-25%
eMAG
Műszaki cikkek
0
Irány az akció

Érdekes. Emagon egy rossz vélemény, ÁK -n egy jó.

Levehető fülhorgok. Puha, levehető szárnyas rögzítőelemek

A könnyű és közepes intenzitású edzésekhez a levehető szárnyas rögzítőelemek stabil illeszkedést biztosítanak. Ha keményebb edzésre készülsz, válts a levehető fülhorgokra! A hallgatókon nincs fülbetét, így semmit sem érzel a fülcsatornádban – a megszokott nyomásérzésnek is búcsút inthetsz.

Légy látható. Fényvisszaverő kevlár kábel

Bármit is tartogat számodra a nap, a Go sorozatú fülhallgató nem fog csalódást okozni. A fényvisszaverő, strapabíró kevlár kábel minden körülmények között láthatóságot biztosít. A pólócsipesz segítségével rögzítheted a kábelt az edzőfelszereléshez, így nem fognak zavarni a vezetékek.

IP57 por- és vízvédelem

Az IP57 por- és vízvédelem azt jelenti, hogy a sportfülhallgató a legkeményebb edzéseket is kibírja. Annyira élvezed a lejátszási listád, hogy le sem akarod állítani? A fülhallgatót akár zuhanyozás közben is használhatod.

Beépített kezelőszervek. Beépített mikrofon. Egyszerű párosítás

A hallgatókon található kezelőszervekkel szüneteltetheted a lejátszási listát, hívásokat fogadhatsz, szabályozhatod a hangerőt, és aktiválhatod a telefon hangsegédjét. A fülhallgató azonnal párosítható, amint bekapcsoltad a Bluetooth funkciót.

Figyelj a környezetedre. Nyitott akusztika

A tökéletes hangolással rendelkező 13,6 mm-es neodímium meghajtók által nyújtott basszus nem hagy leállni. A nyitott akusztikus kialakításnak köszönhetően a környezeti zajok mellett a zenét is hallod, így edzés közben vagy a parkban sétálva is figyelhetsz a környezetedre.

Bármikor, bárhol. 10 órás lejátszási idő

Ez a vezeték nélküli fülhallgató egyetlen feltöltéssel akár 10 órányi lejátszási időt biztosít minden elfoglaltságodhoz. A teljes feltöltés kevesebb mint 2 órát vesz igénybe. Ennél is többre van szükséged? A 15 perces töltés plusz 1 óra lejátszási időt biztosít.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!