Piatnik Catan telepesei: Lovagok és városok 5-6 fős kiegészítő (159-182)

Piatnik Catan telepesei: Lovagok és városok 5-6 fős kiegészítő (159-182)

2 495 Ft 7 950 Ft-69%
JATEK50
Aqua
Család és gyerekek
2
Irány az akció

Komoly ár érte.

Termék/promóció leírása
Nem árt tudni

Amikor nagyobb promóciójuk van, akkor első kattintásnál sokszor a főoldalra visz az Aqua. Ilyenkor zárjátok be a fület, majd kattintsatok újra az IRÁNY AZ AKCIÓ gombra, hogy a termék adatlapjához érjetek.

3-4
játékos
90
perc
12
kortól
7,4
Összesített 0
Stratégia 0

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Nekem is, de minden olyan akciónál aminél szerepel kupon, ott a kuponnal együtt érvényes ára kerül megjelenítésre a terméknek. Itt egy felező kupon van, a JATEK50. Anno amikor kitaláltam az oldalt, akkor az volt a fejemben, hogy a lehető legrelevánsabb információt kapja egy pillantás alatt az ember: ebben beletartozik az is, hogy azt az árat írjuk ki, amin megvásárolhatja a terméket, ami egyébként később, az akciótörténetben is hasznos infó lesz. A másik dolog az áthúzott ár. Az ugyanis nem az akciós terméknél található "eredeti ár", hanem a második legjobb piaci ár (azaz más boltokban annyiért kapnánk meg legolcsóbban a terméket).

Ha véletlen netalántán a "Nem ajánlom" tőled jött volna, akkor kérlek ne így használd ezt az oldalon. Akkor nyomj a "nem ajánlom"-ra, ha valami oknál fogva le szeretnél beszélni másokat a vásárlásról (mert pl. rossz a játék, még ennyit sem ér meg). Ha lejárt, akkor felső doboz jobb alsó sarkában a "LEJÁRT?" gombot megnyomva tudod jelezni, s miután ellenőriztem lejártra is bököm.

Ha nem te voltál, akkor viszont szerintem veled együtt várjuk kíváncsian, hogy miért nem jó az akció, mert ilyen jó áron még sosem volt és a BGG pontszáma is elég jó. Filózok egy ilyen vásárlásán, de lehet hagyom, ha azt mondjátok hülyeség.

TL;DR: Felül nyomj rá a lila JATEK50 kupon melletti másolás gombra, majd illeszd be a kosárba az Aqua-nál. Az felezi majd az árát! ;)

Utoljára módosítva: egy éve
#1
Anonymous
egy éve

Nekem már 5k-t ír

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!