PICK Téliszalámi, 400 g + 250 g

PICK Téliszalámi, 400 g + 250 g

Csak üzletben elérhető
3 989 Ft
Aldi
Élelmiszerek
7
Irány az akció

A Pick téliszalámi is akciós, a saját márkás mellett találtam rá.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#7
Zso
válasza erre:
egy éve

Mindenben van igazság, éppen ezért nehéz okosnak lenni. Nekem az böki a csőröm, hogy ha nem akarok heti 5 alkalommal menni bevásárolni, akkor tuti bukom a 30%-át az akciós termékeknek készlethiány miatt. (pl. azért mert egy része 3 napja fut / a 7-ből /, a másik meg az már egy napja indult, harmadikat meg azért, mert 10 -re értem oda nyitás előtt.) Sarkítva, de egyre többször járunk így feleségemmel, régen pedig nem volt jellemző. Volt ilyen persze, de nem ennyiszer.

válasza erre:
egy éve

Pontosítom, vinnék észre meg el a készletet. Szóval beindul a lopás hullám, ez egy más probléma igen. A készletek sem egységesek üzletekként, valamint valahol valami hamarabb elfogy , De aki teheti az menjen nyitásra, akkor 99% és lesz minden. DE ha már divat a GVH, akkor az összes hálózatot simán meglehetne b@ccni , mert az utolsó nap zárás előtt miért nincsen még belőle alapon.

#5
Zso
válasza erre:
egy éve

Szóval volt belőle, de nem rakták ki, mert akkor elfogyna. Logikus :). GVH biztos lájkolná.

De viccet félretéve, azért nem hinném akkora balfékek találnák ki az árakat, hogy sejtésük se lenne róla, hogy milyen gyorsan veszik majd a termékeket, milyen gyorsan kell majd pótolni azt, vagy mekkora készletet kell betárazni belőle. Ha nincs bünti miatta, akkor meg miért ne így csinálnád?! Úgyis jönnek az emberek, ilyen alapon tényleg nem lehet boltot bojkottálni mert nem maradna egy sem. :/

egy éve

Zalaegerszegen volt belőle ma reggel még több darab.

válasza erre:
egy éve

Néha érdemes az eladókat megkérdezni van e belőle, mert egy lefogyott , de volt olyan a múltkor a Hertz télit nem rakhatták ki mert vitték ingyé mint a cukrot.Harmadik opció nem érkezett meg a kamion :)

😮 1
#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Szerintem is rászállhatna már a GVH. És még csak nem is üzletfüggő! Ezt csinálja most már mindegyik. :/

egy éve

Tegnap délután fêl kettőkor már nem volt egy db se belőle, imádom az ilyen akciókat... Büntetni kéne az üzleteket, mert ha már akcióznak legyen normális készlet

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!