PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset gamer fejhallgató

PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset gamer fejhallgató

20 890 Ft 33 700 Ft-38%
Alza

Kedvező áron kapható.

Minden játékos egyetért abban, hogy nemcsak a grafikai kidolgozottságon van a hangsúly, de a tiszta hangzás is fontos. A PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset gamer fejhallgató a kialakítása révén rendkívül kényelmes. Zárt felépítése biztosítja a környezeti zajok abszolút izolálását. A gamer fejhallgató rádiófrekvenciás vezeték nélküli technológiára épül, amely rendkívüli kényelmet kínál.Ezenfelül egy hasznos mikrofonnal is kiegészítették. A felszereltségből az aktív zajszűrő funkció sem hiányzik. A jelentős előnyei közé tartozik, hogy a 7.1-es térhangzást ugyancsak képes reprodukálni. A SONY gamer fejhallgatót PC és PlayStation 5 platformhoz hozták létre.

A PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset gamer fejhallgató legfontosabb tulajdonságai

  • Dizájnos, fekete és ezüst színű

  • A vezeték nélküli rádiófrekvenciás csatlakozás szabad mozgást biztosít

  • A környezeti zaj aktív elnyomása - ANC - a tisztább hangélményért

  • A 7.1-es térhangzás exkluzív élményt szavatol

  • Zárt kivitelezés

  • PC és PlayStation 5 platformhoz tervezték

A SONY gaming fejhallgató a mikrofonjával is felhívja magára a figyelmet

Nemcsak a játék-fanatikusok, de más felhasználók is biztosan díjazni fogják a jól kihasználható mikrofont. A SONY gaming fejhallgató mikrofonja biztosítja a hibátlan kapcsolatot a játékostársaiddal vagy a családtagjaiddal. Az úgynevezett kör irányjellemzőjű mikrofonok osztályába tartozik, emiatt a PlayStation 5 Pulse 3D Wireless Headset gamer fejhallgató leginkább a csendesebb szobákban történő használatra alkalmas, ahol a beszélgetést semmisem zavarhatja meg.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!