PlayStation®5 (PS5) DualSense™ kontroller (Midnight Black)

PlayStation®5 (PS5) DualSense™ kontroller (Midnight Black)

19 990 Ft 20 999 Ft-5%
Konzolvilág
Műszaki cikkek
4
Irány az akció
Akciós ár
Termék/promóció leírása

A Sony a díjnyertes és sokak által kedvelt DualShock 4-et továbbfejlesztve megalkotta a DualSense™ nevű kontrollert, amely a PlayStation®5 konzol alapértelmezett irányítója, és amely új szintre emeli a játékélményt!

A futurisztikus dizájn a jól megszokott PlayStation gombkiosztást rejti, szimmetrikusan elhelyezett analóg karokkal, és a hosszú évek óta bevált funkciókkal. A kontroller alja és az elülső gombok finoman textúrázottak a még kényelmesebb fogásért, a PS4 kontrolleréről ismert touchpad (érintőpárna) is az eszköz közepén foglal helyet.

A Share gombot leváltotta a Create (Alkotás) gomb, amely a PS5-nek köszönhetően még fejlettebb funkciókhoz biztosít hozzáférést! Most még könnyebb lesz nem csak képeket és videókat megosztani, de azokból valódi tartalmakat előállítani, így minden PS5 játékosból igazi tartalomgyártó válhat, egyetlen gombnyomással!

A DualSense igazi varázslata a burkolat alatt rejlik. Az adaptív ravaszoknak köszönhetően még pontosabban érezheted, mi zajlik egy játékban! Például érezheted, ahogy az autók fékpedálja felkeményedik, vagy ahogy egyre nehezebb felhúzni egy íjat. A pontos rezgésnek köszönhetően még olyan részleteket is képes átadni a kontroller, amikor karaktereddel sárban haladsz vagy jégen csúszol. A DualSense™-nek köszönhetően már nem csak irányíthatod, hanem szó szerint érezheted a játékot!

  • Továbbfejlesztett vezeték nélküli kontroller PlayStation 5 konzolhoz
  • Megszokott forma új dizájnnal és funkciókkal!
  • Create gomb: alkoss tartalmakat könnyebben és gyorsabban, mint valaha!
  • Adaptív ravaszok
  • Textúrázott markolatok és elülső gombok
  • Beépített akkumulátor USB-C töltéssel

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#4
Máté Mile
9 napja
Állítólag 5 helyett 12 órát bírnak + volt némi találgatás, hogy nem fog (olyan hamar?) driftelni az analog stick se rajtuk, de mondom, semmi hivatalos megerősítés
🙏 1
#3
György Hódi
9 napja
PS5 esetén nem találtam konkrétumot, hogy miért jobb az új kontroller.
Utoljára módosítva: 9 napja
#2
Máté Mile
9 napja
Nagy valószínűséggel ezek az akciók arra vannak csupán, hogy kiszórják az összes raktárban porosodó V1-es kontrollert. 

(A V2-es változatot pár hete bármilyen hivatalos bejelentés nélkül dobták piacra)
👍 1
#1
Zso
9 napja
Köszi! A piros és a rózsaszín is ennyi: konzolvilag.hu.
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!