Póló véletlenszerű mintával

Póló véletlenszerű mintával

5 €
Qwertee
Divat és kiegészítők
5
Irány az akció

Újra 5 € darabja a random mintás pólónak (csak kibontás után derül ki, hogy mi van rajta, rendelésnél nem tudhatod). 6 vagy több rendelésénél ingyen szállítják.

Nem árt tudni

EU -n belülről küldik, így nem kell érte kiszállításnál többet fizetni.
1 € kupont kaphatunk hírlevél feliratkozásért. (eldobható e-mail címmel is megy)

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

egy éve

Nekem sok ilyen pólóm van, pont ilyen 6 db-os akciók miatt, meg volt, hogy nem érkezett meg, újraküldték, lett asszem 24... Mind teljesen jó most is, nem nyúlt ki, nem kopott ki sem a szine, sem a mintája. Most rendelek apósommak, kiderül milyen most a minősèg.

👍 1
#4
Zso
válasza erre:
egy éve

Na ez a mondat troll-díjat érdemel! :)

#3
Anonymous
egy éve

a hajlékonyaknak pont az kell hogy még izzadtságszagúbbak legyenek...

#2
Zso
válasza erre:
egy éve

Szomorúan és értetlenül hallom. Én 2-3 éve rendeltem utoljára. Egy baj volt velük: nem mindig érkezett meg a csomag, de akkor is újat küldtek. Mindenki szuperlatívuszokban beszélt róluk. Méret is tökéletes, minőség is. Feleségem és én is a mai napig hordjuk azokat a pólókat, imádjuk őket. Ennyit romlott volna a színvonal?! Lehet majd rendelek párat most vagy a következő promóban, mert már talán a lányaim is elég nagyok hozzájuk.

egy éve

Egyszer rendeltem 2 csomaggal a talán 8 darabosból, ment mind a hajléktalanoknak, méret is fos, minőség is, tipikusan a beleizzadós igénytelen pólók. Azóta ahogy olvastam a topikot mégrosszabbak.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!