Pólók véletlenszerű mintákkal

Pólók véletlenszerű mintákkal

6 €
Qwertee
Divat és kiegészítők
2
Irány az akció
Újra akciós, újra (és most már valószínűleg végérvényesen) magasabb áron, de még így sem drágán a meglepetés mintás póló. Geekeknek jól jöhet. Báááááááááááááááááár lehet nem most rendelnék, hanem várnék még egy hónapot, ha nem sürgős. Akkor ugyanis BF keretein belül véletlenszerű mintás akció mellett vannak olcsó pólók és ajándék zoknik is általában. Nomeg 1 € -val olcsóbb szokott lenni a random póló. De aztán az is lehet, hogy az áremelkedés más változásokkal is járt ... nem tudhatom.
Nem árt tudni

EU -n belülről küldik, így nem kell érte kiszállításnál többet fizetni.
1 € kupont kaphatunk hírlevél feliratkozásért. (eldobható e-mail címmel is megy)

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
2 órája
Bízzunk benne. És ott is kivárós stratégia a nyerő. Akkor érdemes rendelni, ha már ajándék zokni is jár a rendelések mellé, ami az utolsó fázis szokott lenni. Persze csak akkor ha előtte épp nincs olyan akciós póló minta, amibe beleszeret az ember, mert azok gyorsan változnak, ill. fogynak.
👍 1
2 órája
Szerintem BF-en olcsóbb lesz kicsit 
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!