Porzsák nélküli porszívó Rowenta Swift Power Cyclonic Animal Care RO2957EA

Porzsák nélküli porszívó Rowenta Swift Power Cyclonic Animal Care RO2957EA

25 592 Ft 39 999 Ft-36%
HomeCook-T
Home & Cook
Háztartás
0
Irány az akció

Pár véleményt találtam róla, azokban jókat olvasni. Március körül volt 24 ezer Ft körül is az ára, de talán még ez is jónak számít.

Kutya- vagy macskaszőr, hosszú haj, por a szoba sarkaiból vagy a bútorok alá rejtőzve. Ezek más porszívók számára megoldhatatlan feladatok lehetnek... Nem így a Rowenta Swift Power Cyclonic Animal Care RO2957EA zsák nélküli porszívó esetében, amelynek fejlett ciklonikus technológiája a rendkívül hatékony szívófejjel kombinálva megbirkózik a szőrrel, szöszökkel és porral.

Nagy teljesítményű Effitech motorja kompromisszumok nélkül biztosítja a magas szívási hatékonyságot, a ciklonikus technológia pedig gondoskodik a por megbízható kiválasztásáról a levegőből. 

A három 360°-os keréknek köszönhetően a Rowenta Swift Power Cyclonic Animal Care RO2957EA készülék könnyen manőverezhető. A 7,6 m hosszú zsinórnak köszönhetően az egész helyiséget egymenetben tisztíthatja meg anélkül, hogy konnektort kellene cserélnie. A tartozékokkal kényelmesen tisztíthatja a szőnyegeket, porszívózhatja a szűk helyeket, vagy felszedheti a szőrszálakat a kanapé kárpitjának mélyén.

Fontos tudnivalók

  • 750 W-os kefe nélküli porszívó

  • Ciklon technológia

  • Minden típusú padlóhoz

  • Szőnyegek és kárpitok tisztítására is alkalmas 

  • Zajszint 77 dB 

  • HEPA szűrő és mosható habszűrő

  • Kábel hossza 5 m, hatósugár 7,6 m

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!