Porzsákos porszívó Rowenta Green Force Max ECO RO4931EA

Porzsákos porszívó Rowenta Green Force Max ECO RO4931EA

41 592 Ft 69 990 Ft-41%
OSZ20
Home & Cook
Háztartás
0
Irány az akció

Egy elég friss megjelenésű porszívó, úgyhogy abszolút nem volt ideje akcióban lenni, de most a holnapig élő kuponnal elég jó áron kaparintható meg.

A Rowenta márka egyik legerősebb környezetbarát  porzsákos porszívója

Erőteljes porszívót keres, miközben a környezetre és a fenntarthatóbb életre törekszik? Akkor a Rowenta Green Force Max ECO RO4931EA porzsákos porszívója a megfelelő választás! Élvezze a nagy teljesítményt, amely makulátlanná teszi otthonát az alacsony fogyasztású motornak (max. 900 W) és a por és allergének 99,98%-át kiszűrő szűrőrendszernek köszönhetően. Ez a porszívó akár 70%-ban újrahasznosított műanyagból áll*. Ezenkívül a 8,4 m hosszú, 12 m-es  sugarú kábele lehetővé teszi a nagy nappalik tisztítását anélkül, hogy ki kellene húzni a készüléket a konnektorból.

*Műanyag: a tartály teljes tömegének 66%-a. Potenciális újrahasznosíthatóság, megfelelő létesítményben kell válogatni.

Ez a környezetbarát porszívó kiválóan alkalmas allergiások és kisgyermekes családok számára: Hygiene+ por- és porkzsákja önzáró zárral van felszerelve, amely megakadályozza a porral való érintkezést, és így biztosítja a maximális higiénikus kezelést.

Ez az akció a 20% kedvezmény majdnem mindenre része

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztóhoz? Nagyszerű hírünk van! Minden alkalommal, amikor a fenti linken keresztül vásárolsz, akkor te ugyan ugyanannyit fizetsz mintha máshonnan érkeznél az oldalra, de mi jutalékot kapunk, ami segíti oldalunk fenntartását és fejlesztését. Ha máshogy is szeretnél támogatni minket, akkor csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!