Q20i (Refurbished)

Q20i (Refurbished)

23,99 € +5,50 €45 €-47%
WSCPV2MHTLQZ
Soundcore
Műszaki cikkek
2
Irány az akció
Beugró szintű zajszűrős fejhallgató. Aliexpressen 2000 vásárló 4,8-ra értékelte.

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#2
Zso
válasza erre:
2 hónapja
Na az ilyen véleményeknek kellene 5-10-et érniük egy szimpla like helyett. 🙏 Köszi!
🙏 1
2 hónapja
Én Aliexpressről vettem évekkel ezelőtt, nincs másik eszközöm, így összehasonlítási alapom sincs. Túlzásba nem vittem a használatát, mert jellemzően nem használok fej/fülhallgatót. Amikor vettem, akkor esti filmnézés miatt esett rá a választás, hogy a család többi tagját ne zavarjam. Zenehallgatásra is használtam, mikor éppen dallamokra vártam. Tvnézéshez nagyon jó volt, teljesen kizárja a külvilágot. Zenéhez (keményebb metal szól rajta) is nagyon bevált, jó basszus, jó hangzás. Az akkuja meglepően sokáig bírja, viselése kényelmes hosszabb időn át is.
Így az évek múltán egy baja lett: a fülpárna bevonata elkezdett lehámlani, valamint a fülpárnában lévő szivacs körüli műbőr a hámláson kívül kettévált a (feltehetően) ragasztásnál. Vettem rá másik párnát szintén Aliról, de még nem került sor a cserére.
Én anno akcióban talán 6e körüli áron vettem (nagymértékű kuponnal). Ha most kéne ilyesmi, én ismét megvenném magamnak.
🙏 9
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!