Random mintájú póló

Random mintájú póló

5 €
Qwertee
Divat és kiegészítők
3
Irány az akció

Újra olcsó a véletlenszerű mintával ellátot póló a Qwertee-n! 6 daraból a szállítás is ingyenes.

Nem árt tudni

EU -n belülről küldik, így nem kell érte kiszállításnál többet fizetni.
1 € kupont kaphatunk hírlevél feliratkozásért. (eldobható e-mail címmel is megy)

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

#3
Zso
válasza erre:
egy éve

4-5/6 arányban kaptunk szerintem jókat. Azaz mind jó volt, csak nem mind illett a személyiségemhez. Volt egy érdekes sztori. Kaptam így pólót, amin egy anime lány meg egy fiú volt. Hát mondom, jó, nem pont erre vágytam, de oké, benne van. Aztán pár hónappal később néztük meg a Your Name c. ZSENIÁLIS animét, majd x héttel később esett le, hogy ez a kép onnan van. Azóta csípem azt a pólót is :D. Szerencsére van női és férfi méret külön, így olyan nem volt, hogy rózsaszín "i like unicorns" polót kaptam volna - annyira azért nem random.

👍 1
egy éve

Ma rendeltem random pólókat, meglátjuk milyen zsákbamacskát kapok :)

👍 1
egy éve

Jó minőségű pólók, tartós minták. Van már 5év feletti és még mindig bírják. A fehér pólók anyaga idővel (évek, nem kell félni tőle) sárgul sajnos, de a minta azokon is jó.

👍 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!