Régi nyomógombos mobil helyett ingyen új nyomogombos

Régi nyomógombos mobil helyett ingyen új nyomogombos

Telekom
Műszaki cikkek
6
Irány az akció
Ha nyomógombos készüléket használsz, de valami miatt újabbra cserélnéd, akkor irány a Telekom! Ingyen Nokia 110 (2023) 4G DS -t nyomnak helyette a kezedbe! Fontos tudni, hogy ha ez nem felelne meg, akkor két másik készülék közül is választhatsz, 6700 ill 15 ezer Ft ellenében.
Termék/promóció leírása
Nem árt tudni

10 ezer Ft felett ingyenes a kiszállítás

Akciós termék

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

egy órája
Régi készülék előkészítése

Amennyiben a régi készüléken tárolsz még számodra fontos adatokat (pl képek, üzenetek, telefonszámok), azokat leadás előtt mentsd el magadnak otthon. Akár a 20 éves nyomógombos vagy régebbi típusú mobiltelefonod egyaránt részt vehet az akcióban, az sem baj, ha sérült, repedt a kijelzője, vagy nem tudod már bekapcsolni.


elolvastam, itt nem azt irja..

felrúgnám ilyenkor aki ott ül, mert tudatlan lusta.



😢 1
egy órája
mobil leadáskor, működnie kell a régi készüléknek is.
kökiben nincs nokia, ne induljatok.
🙏 1
#4
Zso
3 órája
Hallottam visszajelzéseket, hogy nagyon üzletfüggő, hogy hogyan állnak a dologhoz. Több helyen sincsenek képben, illetve ha mégis, akkor sem vágnak hozzá szép arcot. Amik előjöhetnek:
  • Már lejárt
  • Még el sem indult
  • Targeted kampány, csak SMSben értesítetteknek szól
Szóval könnyen lehet, hogy nem lesz zökkenőmentes a dolog, erre készüljetek.
🙏 1
válasza erre:
3 órája
Valószínű "az itt megosztott egy szűkebb része annak" mondásod az igaz, pedig odaadtam volna a tizenöt éves kínai tabletet egy jó(?) kis Nokiáért :) 
#2
Zso
válasza erre:
3 órája
Az egy másik promó, vagy inkább az itt megosztott egy szűkebb része annak?!  Nekem sem világos, hogy kedvezmény jár -e, ha leadod a régi táblagéped, vagy csak örömködhetsz, hogy hozzájárultál a fenntarthatósághoz és 500 Ft adománnyal segítesz. Sok a kérdés, kétségtelen.
4 órája
Néhol a leírásban szerepel, hogy régi tablet-et is be lehet vinni, bár nem túl egyértelmű a megfogalmazás... köszi a megosztást, ez most valószínű pont a legjobbkor jön.
❤️ 1
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!