Rókanyomon társasjáték

Rókanyomon társasjáték

3 743 Ft 5 890 Ft-36%
Auchan
Család és gyerekek
1
Irány az akció

Zseni kis játék a fiatalabb korosztálynak. BGG: boardgamegeek.com . Gyerek kategóriában a 6.

Egyszerűen botrány, ami történt! Elcsenték nagyi különdíjas rétesét, és egyelőre nincs nyoma annak, hogy ki lehetett az elkövető. Nagymama is csak annyit látott, hogy egy róka a ludas! De ez sajnos így még nagyon kevés... Ennek az esetnek a felgöngyölítéséhez együtt kell dolgoznia a tyúkól minden egyes detektívjének! Szemtanúkat kell keresni, akik segíthetnek beazonosítani az elkövetőt. Volt vajon szemüvege, viselt zsebórát, vagy hordott mondjuk kalapot? Minden válasz segít közelebb kerülni a megoldáshoz! Elő hát a nagyítót, és indulhat is a nyomozás! Derítsd ki ebben a díjnyertes társasjátékban, hogy ki a csibész, még mielőtt meglógna! Amit fejleszt: Kooperáció és logikus következtetés

Ez az akció a Társasjátékok remek árakon része
Nem árt tudni

Online rendeléssel óvatosan, mivel azok rendszeresen kerülnek törlésre kapósabb akcióknál. Nincs sajnos külön online készlet, így a boltban ha valaki hamarabb veszi le a polcról, mint a rendelést összeállítanák, akkor lecsúszhatunk róla. Legtöbbször az a biztos, ha boltban vásárolunk (bár ott nem mindig egyezik meg az ára az online feltüntetett árral).

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

2 éve

Ez nagyon jó ár, én sajnos pont tegnap rendeltem meg 6490-ért.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!