Rowenta RH9958WO vezeték nélküli porszívó, 32.4V, 60 perc üzemidő, 3 óra töltési idő, fekete

Rowenta RH9958WO vezeték nélküli porszívó, 32.4V, 60 perc üzemidő, 3 óra töltési idő, fekete

119 990 Ft 159 990 Ft-25%
eMAG
Háztartás
0
Irány az akció

eMAGon jókat írnak róla (ketten), ára az árdiagram szerint még alacsonyabb sose volt.

Egykettőre kitakarít 

Fedezze fel a Rowenta csúcsminőségű vezeték nélküli, 2 az 1-ben rúd- és kézi porszívóját: Az X-Force Flex 14.60 összekapcsolja a Rowenta porszívók legnagyobb teljesítményét és a társaságnak a háztartások takarítása terén szerzett sokéves tapasztalatait. A Rowenta legújabb technológiáinak köszönhetően meglepően nagy teljesítmény: akár 200 air watt szívóteljesítményt biztosító DigitalForce motor és akár 1 óra és 10 perc szabad mozgást biztosító, nagykapacitású 32,4 V-os akkumulátor, amely még nagy alapterületű lakások takarításához is megfelelő. Élmény, amelyben még sosem volt része, a hi-tech innovációk egyedi kombinációjának köszönhetően: önálló dokkolóállomás, opcionálisan választható Aqua mop feltörlő toldóelem, digitális ellenőrző kijelző, Deep Power, Led Vision és további funkciók. Technológia a hatékony és gyors takarításhoz! 

ROWENTA X-FORCE FLEX 14.60 3 AZ 1-BEN AKKUMULÁTOROS RÚDPORSZÍVÓ: EXTRÉM NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS OKOS MEGOLDÁSOK A HÁZTARTÁSOK TAKARÍTÁSÁNAK A SZAKÉRTŐJÉTŐL.

A Rowenta X-Force Flex 14.60 vezeték nélküli, 2 az 1-ben rúd- és kézi porszívó modernizálja a takarítást: Az extrém nagy szívóteljesítmény, egyedi megoldások és a legújabb technológia összekapcsolása. Az egyedülálló DigitalForce motor extrém nagy, 200 air watt teljesítményt biztosít a tökéletes és mélytisztításhoz, bármely padlófelületen. A porszívó most kivehető, 1 óra 10 perc üzemidőt* biztosító akkumulátorral felszerelt, tehát egyetlen feltöltéssel akár egy nagy alapterületű lakást is kitakaríthat. A digitális ellenőrző kijelző segítségével az 5 teljesítmény szint közül bármelyiket az ellenőrzése alatt tarthatja és megjelenítheti a fennmaradó üzemidőt, a könnyű tervezés érdekében. A Rowenta Flex szabadalmaztatott hajlítható csőnek köszönhetően a porszívó még az alacsony bútorok alatt is kitakarít és lehetővé teszi, hogy akár 4x mélyebben** is beérjen, pl. az ülőgarnitúra alá, anélkül, hogy Önnek le kellene hajolnia. Opcionálisan Aqua felmosó toldóelem is választható, amely lehetővé teszi az egy időben történő porszívózást és feltörlést, mindkét irányban! Tapasztalja meg a különbséget! *Eco teljesítményfokozatban **A nem hajlékony szívócsőhöz képest

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!
Még senki sem szólt hozzá az akcióhoz. Légy Te az első!
Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!