Sally Hansen Good Kind Pure 101 alap/fedőlakk 10ml + Good Kind Pure tápláló kókuszolajos körömápoló 10ml + Good Kind Pure körömlakk 10ml, 320 Cherry

Sally Hansen Good Kind Pure 101 alap/fedőlakk 10ml + Good Kind Pure tápláló kókuszolajos körömápoló 10ml + Good Kind Pure körömlakk 10ml, 320 Cherry

1 339 Ft
eMAG
Szépségápolás és egészség
2
Irány az akció

Nem tudom mennyi a valós ára, tegnap még 5.000 Ft volt, de folyamatosan változik az ára, mert volt már korábban is ekörül. Csak egy szokott 2.200-2.700 Ft körül lenni.

Nem árt tudni
Kuponos akciók esetében két, az akcióban szereplő terméknek kell a kosárban lennie ahhoz, hogy érvényesíthető legyen a kedvezmény.

Az eMAG a saját termékein kívül más üzletek portékáit is árulja, sokszor felkutathatatlan ÁSZF és adatvédelmi mögött, ezért legyetek mindig körültekintőek, mikor partnertől rendeltek!

Ezek is érdekelhetnek

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned!

válasza erre:
egy éve

Nekem is ennyit jelent. Párom mondta, neki volt bent a kedvencei között. :D

👍 1
#1
Zso
egy éve

Múltkor osztottam meg valami hasonló kitet, akkor azt néztem, hogy egy ilyen tégely 3k körül volt, persze számomra csak színes cuccal teli üvegcsék, lehet, hogy van köztük olcsóbb és drágább is.

Támogass minket!
Szeretnél hozzájárulni az Ármegosztó fenntartásához és fejlesztéséhez? Most megteheted! A támogatásod segítségével továbbra is biztosítani tudjuk az oldal zavartlalan működését és a reklámmentes akció megosztásokat. Csatlakozz hozzánk a Patreonon és működtessük együtt Magyarország egyetlen közösségi akciómegosztó oldalát!
Támogatom az oldalt!